O Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή, βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές και το βράδυ έκαναν μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού, όπου το μοντέλο πραγματοποίησε μια λαμπερή και αισθησιακή εμφάνιση.

Η Ιωάννα Σαρρή επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ένα μακρύ, μαύρο, διάφανο φόρεμα με λάμψεις, που άφηνε το μαύρο σετ εσωρούχων της να φαίνεται από μέσα κι ένα ζευγάρι ψηλά, χρυσά strappy πέδιλα. Ολοκλήρωσε το look της με αστραφτερή handbag, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και wet hair look.

Η τάση των εκτεθειμένων εσωρούχων είναι πάρα πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, με όλο και περισσότερες γυναίκες να αφήνουν τα εσώρουχά τους να διακρίνονται μέσα από τα ρούχα τους, είτε φορώντας ένα see through φόρεμα, μια μπλούζα ή ένα ανοιχτό πουκάμισο που τους το επιτρέπει. Τα underwear έπαψαν πλέον να μένουν κρυμμένα και αντιμετωπίζονται ως εξώρουχα, δίνοντας έναν sexy τόνο σε κάθε τέτοιο look. Συνήθως αφήνουν να φαίνεται το σουτιέν, όμως, υπάρχουν και total see through look, όπως αυτό της Ιωάννας Σαρρή, που φαίνεται ολόκληρο το σετ.