Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι να περπατά μόνη στα Ματογιάννια, καθώς ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος, έχει ακόμη επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται μαζί της στο νησί των ανέμων.

Η τραγουδίστρια έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση-ίσως και μία από τις καλύτερες που έχουμε δει- φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με κουμπιά σε έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα, ζώνη με χρυσή αγκράφα, cross body σε metallic απόχρωση και ασορτί παπούτσια. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αγαπά το bohemian chic look και φορά συχνά αέρινα μακρινά φορέματα.

Όσον αφορά το beauty look της, η τραγουδίστρια, που κατά καιρούς πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της, έχει κατασταλάξει στο φωτεινό ξανθό και στη συγκεκριμένη εμφάνισή της τα άφησε κάτω, χτενισμένα με όγκο και ελαφρύ κυματισμό, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, αφού η sunkissed επιδερμίδα της έκανε την τέλεια αντίθεση με το ρούχο και την απόχρωση των μαλλιών της.

Το look της Ελεονώρας Ζουγανέλη είναι ιδανικό για βόλτες το βράδυ στο νησί που θέλουμε κάτι εντυπωσιακό, αλλά αέρινο και αιθέριο. Και ένα μάξι φόρεμα με ανοίγματα αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παπούτσια της που είναι άνετα για τις βόλτες στα σοκάκια. Μπορεί τα ψηλοτάκουνα να είναι σέξι, αλλά όλες ξέρουμε πως περπατιούνται δύσκολα στο πλακόστρωτο. Καλύτερα, λοιπόν, να επιλέξουμε ένα ζευγάρι φλατ ή με χαμηλό τακούνι παπούτσια.