H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου, που γεννάει από μέρα σε μέρα, βρέθηκε στα εγκαίνια του Green Park Athens, της επιχείρησης του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, όπου πραγματοποιήθηκε ένα λαμπερό event στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί celebrities φίλοι του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια έκανε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα ροζ φόρεμα σε στενή γραμμή και έναν ώμο, ψηλοτάκουνα πέδιλα από PVC και κράτησε την εμβληματική τσάντα Lady Dior του οίκου Dior σε λευκό, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα από το 1995 και μετά.

Η ιστορία πίσω από την τσάντα Lady Dior

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και η τσάντα Lady Dior είναι άρρηκτα συνδεδεμένες στην ιστορία της μόδας, με την τσάντα να αποκτάει θρυλική φήμη εξαιτίας της. Η τσάντα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1995 από τον οίκο Dior και αρχικά ονομαζόταν «Chouchou » (που σημαίνει αγαπημένη στα γαλλικά). Σχεδιάστηκε από τον οίκο Dior υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Gianfranco Ferré.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έλαβε την τσάντα ως δώρο από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Bernadette Chirac, το 1995 κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Παρίσι. Η Νταϊάνα την ερωτεύτηκε αμέσως και άρχισε να την κρατάει συχνά, τόσο σε επίσημες εμφανίσεις όσο και σε καθημερινές εξόδους. Οι φωτογραφίες της Νταϊάνα με την τσάντα κυκλοφόρησαν ευρέως και αύξησαν τη δημοτικότητά της. Λόγω της άμεσης και τεράστιας επιτυχίας που είχε η τσάντα χάρη στη σύνδεσή της με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο οίκος Dior μετονόμασε την τσάντα σε «Lady Dior» προς τιμήν της.

Small Lady Dior Bag 5.400€

Η τσάντα είναι γνωστή για το τετράγωνο σχήμα της, το περίτεχνο «cannage» μοτίβο (εμπνευσμένο από τις καρέκλες του Ναπολέοντα III), και τα χρυσά ή ασημένια μεταλλικά στοιχεία. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα και συχνά διαθέτει την υπογραφή «Dior» σε μικρά, χρυσά γράμματα στο μπροστινό μέρος. Η κατασκευή της Lady Dior είναι εξαιρετικά προσεκτική και λεπτομερής, με πάνω από 140 κομμάτια να συνδυάζονται για τη δημιουργία της. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο και μπορεί να χρειαστούν πολλές ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί.

Η Lady Dior είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και διαχρονικές τσάντες στον κόσμο της μόδας.
Εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των συλλογών του οίκου Dior. Πολλές διασημότητες και μοντέλα έχουν εμφανιστεί με την τσάντα Lady Dior, ενισχύοντας τη δημοτικότητά της. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και παραλλαγές της Lady Dior, καθιστώντας την ένα αντικείμενο πόθου για συλλέκτες και λάτρεις της μόδας.

Η τσάντα Lady Dior, χάρη στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει κερδίσει μια ιδιαίτερη θέση στην ιστορία της μόδας και παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα αξεσουάρ στον κόσμο.