Η καταξιωμένη εταιρεία εσωρούχων Triumph, στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες που έχουν πάθος για δημιουργία, καινοτομία και τόλμη για επιχειρηματικότητα. Με γνώμονα αυτό, η Triumph επιλέγει το ελληνικό brand τσαντών ΒASIΛEIA για μία συναρπαστική συνεργασία που επικεντρώνεται στη μόδα και το styling. Μέσα από αυτή την ένωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει μοναδικές προτάσεις και να επωφεληθεί από αποκλειστικά προνόμια.

Το brand BASIΛEIA ξεκίνησε ως ένα project και προσωπικό στοίχημα της Interior Designer Βάσιας Μπούζα. Η ίδια μετατρέποντας το χόμπι της σε επάγγελμα, άρχισε να δημιουργεί χειροποίητες τσάντες υψηλής μόδας, που ξεχωρίζουν για τα πρωτότυπα και ποικιλόμορφα σχέδιά τους, τη λειτουργικότητα και τη μοντέρνα αισθητική τους.

Η SS24 collection μαγιό της Triumph, παρουσιάζει σειρές που διαθέτουν εντυπωσιακά μοτίβα, γήινες αλλά και fluo αποχρώσεις, που αποτέλεσαν έμπνευση και βασικό πρωταγωνιστή στη φωτογράφιση για το επίσημο λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής BASIΛEIA.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η BASIΛEIA συνδυάζει τις φετινές τσάντες παραλίας, με μαγιό της Triumph από τη SS24, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση styling, για κοσμοπολίτικες και εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ. Οι fans και των δύο brands θα μπορούν από 1/6 και για 15 μέρες, να επωφεληθούν από αποκλειστικά promo codes για 20% έκπτωση (Triumph20 και BASIΛEIA20) στα e-shop δύο εταιρειών αντίστοιχα, ενώ μαζί θα ακολουθήσουν διαγωνισμοί στα social media και πολλά ακόμα.

Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία, οι γυναίκες μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους look, εμπλουτίζοντας την καλοκαιρινή τους συλλογή με κομμάτια που αντανακλούν πάθος για ζωή, μόδα, πειραματισμό και υψηλή ποιότητα.

Plus!

Η σχεδιάστρια Βασιλεία δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία με το brand Triumph και καλεί τους αναγνώστες του Newsbeast να επισκεφθούν το ατελιέ της, το οποίο λειτουργεί με ραντεβού, μέχρι τις 15 Ιουνίου, χαρίζοντας 20% έκπτωση στις τσάντες της και στο φυσικό κατάστημα.