H σχέση του David Beckham με τη μόδα μετράει πάρα πολλά χρόνια και πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή, ή μάλλον για τον αθλητή γενικότερα, ο οποίος συνέδεσε άρρηκτα τα σπορ με τη μόδα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες διαφημιστικές καμπάνιες, έχει αποτελέσει πρόσωπο μεγάλων εταιρειών και έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα του χώρου της μόδας, ενώ είναι παντρεμένος με την Posh, η οποία πλέον είναι σχεδιάστρια μόδας με το προσωπικό της brand VB.

Όλα τα παραπάνω, συν του ότι ό,τι πιάσει ο David Beckham γίνεται χρυσός, συνέβαλαν στο να του γίνει η πρόταση να αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στην ανδρική σειρά του οίκου Hugo Boss. Πρόκειται για μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού και επανάκτησης της χαμένης της αίγλης εκ μέρους του οίκου, που επέλεξε τον παλαίμαχο διεθνή Βρετανό ποδοσφαιριστή να συνδέσει το όνομά του με το στιλ και την επιτυχία, καθώς ντύνεται τόσο καλά όσο έπαιζε μπάλα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από τον Αύγουστο του 2024 ο David Beckham θα αναλάβει τόσο τον σχεδιασμό όσο και την καλλιτεχνική διεύθυνση των συλλογών της ανδρικής σειράς. Θα λανσάρει συλλογές που θα έχει εμπνευστεί και σχεδιάσει ο ίδιος και θα καλύπτουν τόσο το επίσημο όσο και το casual ανδρικό ντύσιμο, ενώ η πρώτη συλλογή με την υπογραφή του θα κυκλοφορήσει για την άνοιξη-καλοκαίρι 2025 και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να την δούμε.

Με αυτή την επαγγελματική του κίνηση, οι σχεδιαστές μόδας στην οικογένεια των Beckham’s γίνονται δύο και πλέον οι σύζυγοι θα ντύνουν και γυναίκες και άνδρες που θέλουν να μοιάσουν στο power couple. To μόνο σίγουρο είναι πως τα standards είναι πολύ υψηλά και οι προσδοκίες το ίδιο, ωστόσο νομίζουμε πως ο πρώην άσος της Manchester United, της Real Madrid, της Milan και της Paris Saint-Germain θα μας δικαιώσει.