Το ότι η Dua Lipa είναι ανατρεπτική, εκκεντρική και ανοιχτή στις μεταμορφώσεις το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει και μόλις το είδαμε στην alternative φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό «Beauty Papers» με το φωτογραφικό φακό της Brianna Capozzi.

Λίγο πριν το λανσάρισμα του νέου της κομματιού, Radical Optimism, φωτογραφίζεται ριζοσπαστικά με ένα look που θυμίζει κάτι από τη Milla Jovovitch στο «5th element» και την Courtney Love στο «The people vs. Larry Flint», αλλά έχει πάνω του μια εντελώς δική του σύγχρονη σφραγίδα: Τη δική της.

Στο τελευταίο από τα τρία looks που έκανε για το περιοδικό, η Dua Lipa εμφανίζεται να ποζάρει με ένα ξανθό ασύμμετρο και ατημέλητο καρέ, το οποίο επιμελήθηκε ο Jonathan De Francesco, ροζ χείλη και bleached φρύδια σε ένα makeup look που υπέγραψε ο Sam Visser, και ένα λευκό μανικιούρ διά χειρός της Shigeko Taylor. Η στυλίστρια Emma Wyman έπαιξε με διαφάνειες, lingerie, ζαρτιέρες, βολάν, κορσέδες και ξέφτια δημιουργώντας ένα kinky grunge αποτέλεσμα που είχαμε να δούμε από τα εξώφυλλα των ’90s.

Στο πρώτο look η pop star ποζάρει μεταξύ άλλων ολόγυμνη, τυλιγμένη με μία μεζούρα αλλά και φορώντας ένα λευκό πέπλο, σε συνδυασμό με ένα λευκό σετ εσωρούχων, σύμφωνα με τις στιλιστικές εντολές της Kattie Burnett, ενώ τα μαλλιά της είναι κοντά και μελαχρινά, όπως εμπνεύστηκε ο Μalcom Edwards, και το μακιγιάζ της έχει εστιάσει σε έντονα smokey eyes και nude χείλη και το επιμελήθηκε ο Daniel Sallstrom. Φωτογράφος του συγκεκριμένου look είναι ο Collier Schorr.

Τέλος, στο δεύτερο look που φωτογράφισε ο Johny Dufort, εμφανίζεται με μακριά κόκκινα μαλλιά με την υπογραφή του Benjamin Muller, μαύρα εσώρουχα, δικτυωτό καλσόν, σε ένα styling διά χειρός Akeem Smith, χείλη με ζωγραφισμένη πάνω τους μια κόκκινη πεταλούδα, μια έμπνευση του Thomas de Kluyver, και ποζάρει σαν μάγισσα πάνω στην ιπτάμενη σκούπα της πετώντας προς την επιτυχία.