Τα πόδια μας είναι εδώ και αρκετούς μήνες μέσα σε κλειστά παπούτσια και αγωνιούν να δουν το φως του ήλιου, τα πεντικιούρ μας να φανούν και τα βήματά μας να φτάσουν στη θάλασσα. Επιτέλους, η σεζόν των ανοιχτών παπουτσιών έφτασε, τα πρώτα σανδάλια έκαναν την εμφάνισή τους και έχουν πολλά να πουν.

Σε περίπτωση που θέλετε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι σανδάλια, τα σχέδια είναι πολλά και σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας αρέσει. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά που έκαναν ήδη ντεμπούτο στην αγορά και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που θέλετε.

Οι τάσεις στα σανδάλια που είδαμε στις πασαρέλες για το καλοκαίρι του 2024

Η βιωσιμότητα στη μόδα είναι μεγάλη τάση και πολλά σανδάλια κατασκευάζονται πλέον από βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένο δέρμα, βαμβάκι οργανικής καλλιέργειας ή άλλα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Τα ρετρό σχέδια, όπως τα σανδάλια με πλατφόρμες, τα λουριά με αλυσίδες και τα σχέδια με μοτίβα, επιστρέφουν δυναμικά.

Σανδάλια με εντυπωσιακά σχέδια, όπως πέρλες, κρύσταλλα, μεταλλικές λεπτομέρειες ή φιγούρες, προσθέτουν λάμψη και μοντέρνα πινελιά στο look σας. Σανδάλια με σπορ σχεδιασμό, όπως βέλκρο, αντιολισθητικές σόλες ή τεχνικά υλικά, είναι ιδανικά για δραστηριότητες και καθημερινή χρήση. Τα σανδάλια με λεπτά λουριά, σταθερές σόλες και μίνιμαλ σχεδιασμό, χαρίζουν έναν κομψό και διακριτικό χαρακτήρα.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Δερμάτινο πέδιλο με τρουκ ZARA 49,95€
Σταυρωτό πέδιλο με γυαλιστερές λεπτομέρειες ZARA 29,95€
Πέδιλα με πλεκτή φάσα H&M 19,99€
Σανδάλια H&M 19,99€
Πέδιλα με λουράκια και μεταλλική λεπτομέρεια Massimo Dutti 79,95€
Πέδιλα slides με δερμάτινο λουρί Massimo Dutti 59,95€