Μία σοκολατόπιτα που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα και θα  γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Υλικά:
1 φλ. βιτάμ
5 αυγά
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. φουντούκια αλεσμένα
1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)
250 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
250 γραμ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη

Για το γλάσο:
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
125 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες.

Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 νούμερο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο.

Περιχύνουμε την σοκολατόπιτα με το γλάσο.