Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν… Τι δώρο θα τους πάρετε; Ένα ωφέλιμο παιχνίδι ή ένα σετ ρούχων; Αυτό, όσο πλησιάζουν οι μέρες των εορτών, είναι το ερώτημα που απασχολεί εσάς τις μητέρες. Γιατί, αναμφίβολα καμία από σας δεν θέλει το παιδί της να είναι δυσαρεστημένο. Και σίγουρα, η αγορά παιχνιδιών είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για τα παιδιά. Οπότε, πάρτε τα μαζί σας και αφήστε τα να διαλέξουν αυτοί το δώρο τους.

Κούκλες για κούκλες

Τα κορίτσια παίζουν με κούκλες. Τα μικρά κορίτσια μάλιστα ταυτίζονται με τις κούκλες τους που είναι αψεγάδιαστες και πανέμορφες. Μια εναλλακτική πρόταση βέβαια είναι και οι κούκλες παλαιού τύπου που μοιάζουν περισσότερο με ένα καθημερινό κορίτσι παρά με ένα μοντέλο.

Αυτοκινητάκια για επίδοξους ραλίστες

Τα αγόρια από την άλλη προτιμούν τις μινιατούρες διαφόρων οχημάτων. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τη λειτουργία και τη χρήση αντικειμένων που θα συναντήσουν αργότερα στη ζωή τους. Χρησιμοποιούν και με αυτό τον τρόπο τις δεξιότητές τους αφού μπαίνουν και στη διαδικασία να τα συναρμολογήσουν.

Το μόνο θέμα για το οποίο ανησυχούν οι γονείς είναι ότι σήμερα πολλά τέτοια παιχνίδια παραπέμπουν σε γνωστές μάρκες γρήγορων, ακριβών και εντυπωσιακών οχημάτων. Αλλά ο κάθε γονιός θα αποφασίσει τι δώρο θα πάρει τελικά στο παιδί του.