Όπως το… βραστό νερό και το να αλείφουμε με μαρμελάδα το ψωμί, το τηγάνισμα των αυγών συχνά χαρακτηρίζεται ως αγγαρεία στην κουζίνα καθώς είναι τόσο εύκολο που ακόμα και ένα μικρό παιδί θα μπορούσε να το κάνει.
Αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο δίκαιο, μιας και είναι πολύ εύκολο η κουζίνα να μετατραπεί σε… βομβαρδισμένο τοπίο από το τηγάνισμα ενός και μόνο αυγού.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε έναν καλύτερο-αυτό είναι σχετικό-για την προετοιμασία ενός τηγανητού αυγού: