Ένα λαμπερό και υγιές δέρμα βοηθάει πάντα στην εσωτερική και εξωτερική μας εμφάνιση ενώ παράλληλα βοηθάει στο να φαινόμαστε νεότερες. Ακολουθείστε κάποια απλά βήματα για να δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η απολέπιση είναι μια διαδικασία που βοηθάει το δέρμα να αναπνεύσει. Τα προϊόντα απολέπισης που περιέχουν άλατα, κόκκους και οξέα φρούτων είναι ιδανικά για να ελαφρύνουν φυσικά την επιδερμίδα σας.

Μια ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη όχι όμως και αρκετή για την περιποίηση του δέρματος. Χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με την κρέμα σας ένα σέρουμ που είναι κατάλληλο για να διαπερνάει την επιδερμίδα.

Ακολούθως εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα η οποία θα «κλειδώσει» την υγρασία που μειώνεται δραματικά λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών.

Προσπαθήστε να μην υπερφορτώνεται το δέρμα σας με περιττές κρέμες. Ακολουθήστε μια απλή μέθοδο για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του προσώπου σας. Χρησιμοποιήστε μια στεγνή μαλακή οδοντόβουρτσα και τρίψτε ελαφρά το στεγνό δέρμα. Με αυτό τον τρόπο αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα και επιτυγχάνουμε καλύτερη κυκλοφορία και λαμπερό δέρμα.

Αν χρειάζεστε επιπλέον ενυδάτωση, μετά τα μπάνιο και ενώ οι πόροι της επιδερμίδας είναι ανοικτοί, εφαρμόστε ένα στρώμα με τζελ από Aloe vera. Το φυσικό προϊόν είναι κατάλληλο για την ενυδάτωση του δέρματος ενώ τα αποτελέσματά του είναι δραστικά.