Ήρθε ξανά η εποχή του χρόνου που η Schwarzkopf Professional χαράζει νέα μονοπάτια στο χώρο της μόδας και της κομμωτικής, με την έκδοση της 35ης συλλογής Essential Looks για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, με τίτλο Style-Tec Collection.

Αυτή τη φορά, η Schwarzkopf Professional εμπνέεται από τις τρεις κορυφαίες τάσεις που παρουσιάστηκαν στις διεθνείς πασαρέλες και δημιουργεί μία μοναδική capsule collection, με εντυπωσιακά χρώματα, κουρέματα και στυλ.

Οι εντυπωσιακές παστέλ αποχρώσεις της CANDY DANDY, τα ασύμμετρα σχήματα της WHITE HOT και τα δροσερά μεταλλικά χρώματα της METALLXX δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Τα προϊόντα της Schwarzkopf Professional ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες και φόρμουλες, ώστε να εκφράσουν καλύτερα τις τάσεις της σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νέα παλέτα με τις αισθησιακές αποχρώσεις της Igora Royal Metallics, για μοναδικά ιριδίζοντα αποτελέσματα.

E.L. άνοιξη/καλοκαίρι ’14: Όταν η τεχνική συναντά το στυλ

Σήμερα ζούμε σε έναν πολύπλοκο, εξελιγμένο κόσμο, καθοδηγούμενο από τάσεις που έχουν συλληφθεί στις διεθνείς πασαρέλες και έχουν μεταφερθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Οι κομμωτές, όπου και αν βρίσκονται, οφείλουν να είναι ενήμεροι για κάθε νέο κεφάλαιο της ιστορία της μόδας και του στυλ.

Είναι μέρος της δουλειάς τους να ερμηνεύουν τις τάσεις με τρόπο που να εξυπηρετεί τους πελάτες και τη ζωή τους στον πραγματικό κόσμο.

Η Schwarzkopf Professional ονόμασε αυτή την έκδοση των Essential Looks «Style-Tec» ως αναγνώριση του γεγονότος ότι η πραγματική δημιουργικότητα επιτυγχάνεται μέσω της άρτιας και κατάλληλης τεχνικής. Έτσι, αυτή η συλλογή περιέχει όχι απλώς όλη την έμπνευση αλλά και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να δημιουργήσει κανείς μοναδικές εμφανίσεις και στυλ.

Trend Report

CANDY DANDY

Οι παστέλ αποχρώσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 αποκτούν ένα πιο «πικάντικο» άρωμα, καθώς η ρομαντική παλέτα των παστέλ χρωμάτων ανανεώνεται με γεωμετρικές σιλουέτες, τολμηρές λεπτομέρειες και πλισέ διαφάνειες.

Ενώ στα ρούχα χρησιμοποιούνται layers υφασμάτων σε σορμπέ αποχρώσεις, οι κομμωτές αντλούν έμπνευση από τις αποχρώσεις των ζαχαρωτών, μέσω μιας τεχνικής με ελαφρύ περίγραμμα light-lining σε μια παλέτα που αποτελείται από απαλά smokey γκρι, βερικοκί και ξανθά χρώματα. Στα κουρέματα η έμφαση δίνεται στις στρογγυλεμένες φράντζες και τα τετραγωνισμένα περιγράμματα για όλα τα μήκη μαλλιών.

WHITE HOT

Το λευκό γίνεται εκλεπτυσμένα… καυτό. Πρόκειται για μια ντελικάτη, κομψή και σαγηνευτική τάση που «σιγοκαίει», δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Στις πασαρέλες κεντρικό ρόλο έχουν οι χυτές διαφάνειες που χρησιμοποιούνται ως βάση για περίτεχνες απλίκες και κεντητές λεπτομέρειες.

Από την άλλη, τα μαλλιά αποκτούν άμεσα ενδιαφέρον μέσω μιας ιδιαίτερης ανάμειξης χρωμάτων από διαφορετικούς τόνους κόκκινου. Οι επίπεδες εσωτερικές γραμμές στα κουρέματα αντισταθμίζονται από ασύμμετρα σχήματα, για να δημιουργήσουν looks που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών.

METALLXX

Τα floral ανέκαθεν ασκούσαν απαράμιλλη γοητεία στους σχεδιαστές, αλλά αυτή τη σεζόν το μυστικό κρύβεται στο νέο τρόπο ανάδειξής τους, μέσα από τα metallic. Αυτή η τάση ανοίγει νέους πρωτοποριακούς δρόμους σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας παγκοσμίως – στιλπνά υφάσματα, τολμηρές ανάγλυφες λεπτομέρειες, εξαίσια κεντήματα.

Οι κομμωτές ακολουθούν την τολμηρή αυτή κατεύθυνση, ανακατεύοντας κοντά εσωτερικά φιλαρίσματα με μακρύτερα περιγράμματα και απαλές φράντζες με ψυχρές μεταλλικές αποχρώσεις, αναδεικνύοντας μια πιο φρέσκια πλευρά του μοντέρνου glamour.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com ή www.press.henkel.com, καθώς και τη σελίδα της Schwarzkopf Professional στο Facebook.