Υπάρχουν φορές που ξέρετε ότι μια βραδινή έξοδος θα κρατήσει πολύ και ότι το κέφι θα έχει αμείωτους ρυθμούς.

Για μια τέτοια λοιπόν εμφάνιση, θέλετε οι στυλιστικές σας προτιμήσεις να είναι οι καλύτερες και φυσικά τα παπούτσια που επιλέγετε να είναι πάντα one of the kind και αρκετά ψηλά.

Πως όμως μπορούν τα πόδια σας να αντεπεξέλθουν σε μια τέτοια δοκιμασία; Με ευκολία, αρκεί να έχει προηγηθεί από εσάς μια απαραίτητη προετοιμασία:

-«Καλοπιάστε» τα με ένα χλιαρό ποδόλουτρο. Ρίξτε στο νερό αναζωογονητικά άλατα ή ένα αφρόλουτρο που να περιέχει στη σύνθεσή του μέντα ή εσπεριδοειδή. Αν το ποδόλουτρο δε σας εξιτάρει, τότε δοκιμάστε μια κρέμα ειδική για τις γάμπες και τα πέλματα. Το ολιγόλεπτο μασάζ που θα κάνετε με τη κρέμα, θα αναζωογονήσει τα πόδια σας και θα τους προσφέρει την ξεκούραση που χρειάζονται πριν από μια μεγάλη βραδιά.

-Πριν φορέσετε τα παπούτσια σας, τοποθετήστε τα μαγικά πατάκια, που απορροφούν τους κραδασμούς και σας δίνουν την αίσθηση ότι πατάτε σε μαλακό έδαφος.

-Για να μην κουράζετε αδίκως τα πόδια σας, φορέστε τα παπούτσια σας λίγο πριν φύγετε από το σπίτι και όχι αρκετή ώρα πριν.

-Αφήστε στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, οι οποίες θα λειτουργούν σαν πυροσβέστης, κάθε φορά που δε θα αντέχετε άλλο τα ψιλοτάκουνά σας.

Πηγή: tellawoman.gr