Νέα προϊόντα για την περιποίηση αλλά και την ομορφιά των μαλλιών, παρουσίασε η Syoss. Μεταξύ αυτών, η νέα βαφή Syoss Οleo Intense με πολύτιμα έλαια και χωρίς αμμωνία, καθώς και η σειρά Syoss Supreme Selection για επαγγελματική περιποίηση για την απόλυτη αίσθηση ανανέωσης στα μαλλιά.

Μαλλιά με ασυναγώνιστη ένταση χρώματος αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην περιποίηση και φροντίδα αποτελούν βασική προτεραιότητα για τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους. Μέχρι πρόσφατα, μόνο μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορούσε να εγγυηθεί και τα δύο. Τώρα, μια νέα εποχή ξεκινάει για τις βαφές μαλλιών στο σπίτι χάρη στο Syoss Oleo Intense, την πρώτη μόνιμη βαφή μαλλιών Syoss με 100% πολύτιμα έλαια, χωρίς αμμωνία! Σχεδιασμένη και δοκιμασμένη από επαγγελματίες κομμωτές και ειδικούς στις βαφές, η νέα σειρά Syoss επιστρατεύει τη δύναμη των ελαίων και έρχεται για να βάλει τέλος στους συμβιβασμούς!

Η προηγμένης τεχνολογίας φόρμουλα των βαφών Syoss, με μίγμα επαγγελματικών πιγμέντων υψηλής απόδοσης, εμπλουτίζεται με 100% εκλεκτά έλαια και έτσι διεισδύει βαθύτερα στη δομή της τρίχας, εντείνοντας ορατά τη δράση του χρώματος και εξασφαλίζοντάς σας ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα πιστεύει πως πετύχατε μόνη σας! Ταυτόχρονα, τα εκλεκτά έλαια της φόρμουλας συμβάλουν στην ενδυνάμωση και ορατή αναδόμηση της τρίχας για πιο υγιή και δυνατά μαλλιά με έως 90% περισσότερη λάμψη και 40% μεγαλύτερη απαλότητα. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της φόρμουλας, χωρίς αμμωνία, κάνει τη βαφή φιλική προς το τριχωτό της κεφαλής ενώ παράλληλα εγγυάται επαγγελματική κάλυψη των λευκών σας. Το Syoss Oleo Intense είναι διαθέσιμο σε 8 χρωματικές αποχρώσεις σε προσιτή τιμή.

Τα πολύτιμα έλαια αποτελούν την τελευταία τάση στην περιποίηση των μαλλιών και σώματος. Γι’ αυτό οι ειδικοί στις βαφές του Syoss, ως λάτρεις των μοντέρνων τάσεων και της καινοτομίας, σχεδίασαν μια κρέμα βαφή, που να περικλείει μέσα της όλη την τεχνογνωσία Syoss, ενισχυμένη από τη δράση των πολύτιμων ελαίων, ειδικά για τις γυναίκες που δεν κάνουν συμβιβασμούς στο χρώμα των μαλλιών τους! Το Syoss Oleo Intense συνδυάζει ασυναγώνιστη ένταση χρώματος και εκτυφλωτική λάμψη με μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και τέλεια κάλυψη των λευκών, χωρίς να περιέχει αμμωνία!

«Το Syoss Oleo Intense αποτελεί τον ορισμό της καινοτομίας στις βαφές μαλλιών και είναι η πρώτη κρέμα με πολύτιμα έλαια που ενισχύει τη δράση της βαφής, χωρίς αμμωνία» αναφέρει η Dr. Astrid Kleen, επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Henkel Beauty Care.

Τώρα, η μόνιμη κρέμα βαφή Syoss Oleo Intense περνάει από τα χέρια των ειδικών στις βαφές, απευθείας στα δικά σας για να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας με τις οκτώ ακαταμάχητες φυσικές και μοντέρνες αποχρώσεις της: έντονο μαύρο, μαύρο καστανό, ακαζού μαονί, καστανό μαρόν, μόκα, ξανθό σκούρο, φυσικό ξανθό, ξανθό φωτεινό.

Εμπιστευτείτε το χρώμα των μαλλιών σας στα χέρια των ειδικών Syoss και μαγνητίστε τα βλέμματα. Τα μαλλιά αναζωογονούνται, γίνονται πιο λαμπερά, απίστευτα απαλά, με πλήρη κάλυψη των λευκών, για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα – χωρίς αμμωνία. Για όλες εσάς που διεκδικείτε τέλεια και ομοιόμορφη κάλυψη, χωρίς συμβιβασμούς στην περιποίηση, το νέο Syoss Oleo Intense Color είναι η λύση.

Από την άλλη, η σειρά Supreme Selection προσφέρει νέα καινοτόμα προϊόντα περιποίησης, για όλες τις γυναίκες που θέλουν επαγγελματικές λύσεις για τα μαλλιά, στο σπίτι. Χάρη στη φόρμουλα κυτταρικής αναδόμησης, οι φόρμουλες προσφέρουν μέγιστη απόδοση, δίνοντας στα μαλλιά μια υπέροχη αίσθηση ανανέωσης.

Οι δύο νέες σειρές καλύπτουν από μία διαφορετική ανάγκη: Το Syoss Restore είναι ιδανικό για μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό, προσφέροντας αναδόμηση και αναζωογόνηση σε βάθος. Το Syoss Revive προτείνεται για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά, για λάμψη, διάρκεια και μαλλιά πιο απαλά από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η φόρμουλα βασισμένη στην τεχνολογία κυτταρικής αναδόμησης, βοηθάει τα μαλλιά, ώστε να προστατεύονται από τις φθορές και χαρίζει μια αίσθηση αναζωογόνησης. Συνδυάζει τρία βασικά συστατικά για την απόλυτη ανανέωση: Micronized Κερατίνη, η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία κατά της φθοράς των μαλλιών. Το καινοτόμο αυτό συστατικό είναι πανομοιότυπο της φυσικής κερατίνης που υπάρχει στα μαλλιά. Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη που διεισδύει βαθιά μέσα στον φλοιό και αναδομεί την τρίχα εσωτερικά, με αποτέλεσμα την βελτίωση της κυτταρικής συνοχής αλλά και τη διαρκή ενδυνάμωση των μαλλιών. Lipid Elixir που προστατεύει την τρίχα των μαλλιών, αφήνοντας τα λαμπερά και μεταξένια, χαρίζοντας την αίσθηση της απόλυτης αναζωογόνησης.

Syoss Supreme Selection Restore

Η σειρά Restore, διατίθεται σε πολυτελή χρυσή συσκευασία, ενώ είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς επανορθώνει και αναζωογονεί την τρίχα σε βάθος αλλά και σε κυτταρικό επίπεδο.

– Syoss Supreme Selection Restore Deep Repair Hair Bath – Σαμπουάν: Τα εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται ένα ιδιαίτερα απαλό σαμπουάν. Το σαμπουάν επανόρθωσης Syoss Restore περιποιείται τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά τις φθορές. Παράλληλα, αναστρέφει τη φθορά των μαλλιών σε βάθος, προστατεύοντας τα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

– Syoss Supreme Selection Restore Deep Repair Balsam – Conditioner: Μετά το λούσιμο των μαλλιών το Syoss Restore Deep Repair Balsam λειαίνει την τρίχα και σας βοηθάει να δημιουργήσετε τέλεια χτενίσματα και εύκολο styling. Ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά επανορθώνονται, αφήνοντας μια αίσθηση πλήρους αναζωογόνησης. Ξεβγάζεται.

– Syoss Restore 10in1 Essential Wonder Serum Spray: Το Syoss Restore 10σε1 Serum με 10 οφέλη, προσφέρει άκρως αποτελεσματική, εντατική αναδόμηση, λάμψη και απαλότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ενυδατώνει τα μαλλιά, κάνοντας το χτένισμα πιο εύκολο και τα προστατεύει από την θερμότητα που προκαλεί το πιστολάκι, από την ψαλίδα και το φριζάρισμα, χαρίζοντας ελαστικότητα και ζωντάνια. Δεν ξεβγάζεται.

Syoss Supreme Selection Revive

Το Syoss Revive περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά και με ανταύγειες, και προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα χάρη στην επαγγελματική φόρμουλα που διαθέτει.

– Σαμπουάν Syoss Revive για προστασία χρώματος: Η φόρμουλα του σαμπουάν Syoss Revive για προστασία χρώματος, χωρίς θειικά άλατα, περιποιείται σε βάθος τα βαμμένα μαλλιά, διατηρώντας το έντονο χρώμα τους ακόμα και μετά το λούσιμο.

– Syoss Revive Conditioner για προστασία χρώματος: Το Syoss Revive Conditioner για προστασία χρώματος, προσφέρει εντατική φροντίδα στα βαμμένα μαλλιά ή στα μαλλιά με ανταύγειες μετά το λούσιμο. Το χτένισμα γίνεται παιχνίδι, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από το ξεθώριασμα και την απώλεια χρώματος μέχρι και για 10 εβδομάδες.