Αντλώντας έμπνευση από την ανταπόκριση που είχε η παρουσίαση των Essential Looks -Colour Burst Collection στο Βερολίνο, η Schwarzkopf Professional, ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη δημιουργώντας τη νέα, εκρηκτική 34η έκδοση των Essential Looks, την Colour Burst Collection. Επιπλέον, η εταιρεία εμπλούτισε τη δημοφιλή σειρά OSiS+ με τη δημιουργία της νέας σειράς OSiS+ Session Label.

Η δημιουργία περισσότερων επιλογών αντικατοπτρίζεται, όχι μόνο στην ευρεία γκάμα αποχρώσεων και στυλ, αλλά στην καινοτομία που προσφέρει η Schwarzkopf Professional στην πληροφορία και την εκπαίδευση.

Ανατρέχοντας στο ανανεωμένο Trend Radar που ακολουθεί και με την καθοδήγηση του νέου Couture Service, μπορεί κανείς να μελετήσει όλες τις νέες τάσεις για το φθινόπωρο/χειμώνα 2013 και να δει το σωστό τρόπο που θα τις προσαρμόσει στο δικό του μοναδικό στυλ και προσωπικότητα.

’40s RETRO

Η κλασική κομψότητα της γυναικείας σιλουέτας αναδιατυπώθηκε φέτος, με τις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας να υποδέχονται πανηγυρικά τις ρετρό τάσεις της δεκαετίας του ’40 και τις γυναίκες όλου του κόσμου να ανακαλύπτουν σε αυτές ένα κομμάτι του εαυτού τους.

Για την υποστήριξη ενός ρετρό στυλ, η Schwarzkopf Professional εμπνέεται από τα κλασσικά χτενίσματα της δεκαετίας του ’40 και προτείνει φλογερές χάλκινες και κόκκινες αποχρώσεις που θα απογειώσουν τη θηλυκότητα. Απαραίτητο εργαλείο styling το OSiS+ Twin Curl και το OSiS+ Session Label Flexible Hold Hairspray για υπέροχα κύματα και ελαστικό κράτημα.

CONSTRUCT

Τα πολυτελή αθλητικά είδη γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο αυτή η σεζόν τα βρίσκει σε μια επιστροφή στις ρίζες, μέσα από μια μινιμαλιστική συνάντηση με την τάση ολόσωμου ρουχισμού. Το κέντρο βάρους πέφτει σε έντονα πάνελ χρωμάτων και σχημάτων που αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα, χαρίζοντας κομψό αλλά τεχνηέντως τυποποιημένο look.

Τα μαλλιά αποκτούν πραγματικά «δομημένο» look, με έντονες γεωμετρικές γραμμές στο κούρεμα, αλλά και τεχνικές βαφής που συνδυάζονται με τα αντίστοιχα χρώματα των ρούχων. Το OSiS+ Blow & Go Smooth θα δώσει τον απαραίτητη φόρμα στα μαλλιά, ενώ το OSiS+ Elastic θα βοηθήσει στη διάρκεια του χτενίσματος.

PUNKETTES

Έρχεται ο καιρός που ακόμα και τα πιο ατίθασα νιάτα μεγαλώνουν και αυτό ακριβώς συνέβη στην τάση Electric Youth της περσινής σεζόν. Οι πανκ επαναστάτες εξακολουθούν να στέλνουν «χαιρετίσματα στην εξουσία». Η φυσικότητα είναι επιτηδευμένη, ενώ το αντισυμβατικό στυλ του περιθωριακού γίνεται πιο κομψό από ποτέ.

Τα μαλλιά παρουσιάζονται σε χρώματα και στυλ που προσελκύουν χωρίς να πειθαρχούν, εκφράζοντας την ατίθαση προσωπικότητα και αντισυμβατικότητα του punk κινήματος. Για «δυνατό» look και «απείθαρχα» μαλλιά, το OSiS+ Session Label Salt Spray είναι η μόνη επιλογή styling.

SUITGIRLS

H ανδρόγυνη τάση επανέρχεται κάθε χρόνο στις πασαρέλες, αυτή τη φορά όμως οι αρρενωπές σχεδιαστικές της γραμμές είναι έτοιμες να κατακτήσουν το παγκόσμιο στερέωμα.

Οι έντονα αρσενικές επιρροές μπορούν να περιγραφούν ως «στυλ αγοροκόριτσο». Η ακρίβεια στις λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα που το χαρακτηρίζει, δίνουν στο συγκεκριμένο στυλ τον ιδιαίτερο τόνο του. Για λείο και σταθερό look το OSiS+ Session Label Molding Paste ιδανικά χρησιμοποιείται μαζί με OSiS+ Session Label Strong Hold Hairspray.

Όσον αφορά στη νέα σειρά OSiS+ Session Label, αυτή χαρίζει styling υψηλής ποιότητας και ακρίβειας στο φορμάρισμα.

Η νέα σειρά, περιλαμβάνει Sprays υψηλών επιδόσεων, τα Strong Hold και Flexible Hold Hairspray, προϊόντα λάμψης και ματ υφής , τα Salt Spray, Silk Shine Cream και Molding Paste, που δεν βαραίνουν τα μαλλιά και εγγυώνται χτενίσματα με απεριόριστη έμπνευση και styles βασισμένα στις τελευταίες τάσεις της πασαρέλας. Η νέα σειρά, που διαφοροποιείται χρωματικά από τις μέχρι τώρα κόκκινες εμφανίσεις της OSiS+ παρουσιάζεται σε εντυπωσιακό μαύρο χρώμα, και είναι πλέον διαθέσιμη στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional.

Η νέα σειρά αποτελείται από δύο καινοτομικά, εξαιρετικά ανάλαφρα spray μαλλιών σχεδιασμένα με τη νέα Micro-Diffuser Τεχνολογία, όπου σε συνδυασμό με φόρμουλα που στεγνώνει αμέσως και φεύγει έυκολα με το βούρτσισμα, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος και απόλυτα στεγνή αίσθηση. Παράλληλα, η τεχνολογία memory effect βοηθά το look να επανέρχεται πάντα στην αρχική του φόρμα.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τα προϊόντα Salt Spray, Silk Shine Cream και Molding Paste με σύνθεση που δεν βαραίνει τα μαλλιά και προσφέρει εύπλαστο κράτημα.

Έμπνευση για τη δημιουργία της νέας σειράς αποτέλεσαν οι ίδιοι οι στυλίστες, οι οποίοι έχουν ανάγκη να βασίζονται «τυφλά» στα προϊόντα που χρησιμοποιούν, ώστε να μπορούν, στη διάρκεια μιας απαιτητικής φωτογράφησης ή επίδειξης, να δημιουργούν εξατομικευμένα και απαιτητικά χτενίσματα, πολύ γρήγορα και εύκολα. Η Schwarzkopf Professional, απάντησε στην ανάγκη αυτή παρουσιάζοντας μία σειρά. με προϊόντα που είναι πολύ γρήγορα κι εύκολα στην εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν αόρατα και δεν βαραίνουν τα μαλλιά.

Τα προϊόντα της σειράς OSiS+ Session Label:

Osis Session Label Flexible Hold Hairspray

Hairspray για ελαστικό κράτημα με φόρμουλα υψηλών επιδόσεων που στεγνώνει αμέσως, καινοτομική τεχνολογία Micro-Diffuser και μοναδικό memory effect που διατηρεί την ελαστικότητα και επαναφέρει το σχήμα ακόμα και μετά το βούρτσισμα. Χαρίζει απαλή, φυσική αίσθηση και εκτυφλωτική λάμψη.

Osis Session Label Strong Hold Hairspray

Αυτό το hairspray για δυνατό κράτημα διαθέτει φόρμουλα επιδόσεων πασαρέλας και καινοτομική τεχνολογία Micro-Diffuser που το καθιστούν ιδανικό για τη δημιουργία οποιουδήποτε style. Προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας που παράλληλα επιτρέπει στα μαλλιά να διατηρούν τη φυσική τους κίνηση, και φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα.

Osis Session Label Salt Spray

Άγρια υφή και ματ τελείωμα συνδυάζονται σε αυτή τη φόρμουλα με μαγνήσιο που αφήνει τα μαλλιά πιο γεμάτα και με περισσότερο όγκο. Αποκτήστε εύκολα ένα επιμελώς ατημέλητο look παραλίας εμπνευσμένο από την πασαρέλα.

Osis Session Label Silk Shine Cream

Προϊόν για ενυδάτωση και προστασία με καινοτομική, κρεμώδη σύνθεση από κερί μέλισσας και γλυκερίνη που απλώνεται πολύ εύκολα και δε βαραίνει. Χαρίζει μεταξένια λάμψη, φυσική υφή και ξεχώρισμα για ένα απίστευτα λείο τελείωμα.

Osis Session Label Molding Paste

Η πρωτοποριακή του σύνθεση παρέχει δυνατό αλλά εύπλαστο κράτημα, απόλυτα στεγνή αίσθηση και φυσικό ματ αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας ή βάρους.