Το Gliss σας μεταφέρει στο απόλυτο επίπεδο πολυτέλειας με το νέο 6 Miracles Oil Essence που απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών και είναι ιδανικό για εντατική θρέψη. Το Gliss εγκαινιάζει μια νέα γενιά πολυτελών λαδιών, με καινοτομικά συστατικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στη περιποίηση μαλλιών.

Το 6 Miracles Oil Essence αποτελεί ένα συνδυασμό από πολυτελή συστατικά, ανάμεσα στα οποία και το έλαιο argan, marula και το έλαιο monoi, χαρίζοντας 6 απίστευτα οφέλη. Τα μαλλιά στιγμιαία γίνονται πιο απαλά και προστατεύονται από τη θερμότητα που προκαλεί το πιστολάκι και άλλες συσκευές styling. Με το 6 Miracles Oil Essence τα μαλλιά αποκτούν αντοχή στο φριζάρισμα και δεν είναι πλέον εύθραυστα, έτσι γίνονται πιο απαλά και δείχνουν υγιή. Το χτένισμα γίνεται παιχνίδι, ενώ παράλληλα βοηθά στην μείωση της ψαλίδας.

Το νέο 6 Miracles Oil Essence είναι για όλες τις ώρες! Μπορεί εύκολα και γρήγορα να χρησιμοποιηθεί πριν από το λούσιμο ως έξτρα περιποίηση, κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντάς το με σαμπουάν και φυσικά μετά το λούσιμο ως leave-in treatment που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα για να εξουδετερώσει το ενοχλητικό φριζάρισμα.

Το 6 Miracles Oil Essence θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής από τον Σεπτέμβριο του 2013.

6 Miracles Oil Essence (75 ml) 9.95 €

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 47,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €15,605 εκ. και λειτουργικά κέρδη €2,029 εκ. για το έτος 2011. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr