Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει μια ακόμα καινοτομία, τη BC Fibre Force, μια περιποιητική αγωγή νέας γενιάς για την αναγέννηση των μαλλιών.

Η νέα σειρά της BC ήρθε για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στα μαλλιά που έχουν χάσει την δύναμη τους από τεχνικές εργασίες και είναι επιρρεπής στο σπάσιμο. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της νέας σειράς αναζωογονούν και ενδυναμώνουν τα μαλλιά από το εσωτερικό τους, κάνοντας τις ίνες της τρίχας πιο δυνατές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εφαρμογής.

Η επαναστατική τεχνολογία του BC Fibre Force Innovation Micronised Keratin επαναφέρει την κατεστραμμένη τρίχα στην αρχική φυσικής της ποιότητα σε περίοδο εφαρμογής 4 με 10 εβδομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, για 1η φορά, Μικρο-Κερατίνη ταυτόσημη με αυτή της τρίχας, διεισδύει βαθιά μέσα στη δομή της για να αναπληρώσει τα κενά του συμπλέγματος της κυτταρικής μεμβράνης, δηλαδή το εσωτερικό συνδετικό κύτταρο της τρίχας που είναι υπεύθυνο για δυνατά, γεμάτα και ζωντανά μαλλιά, χαρίζοντας 100% περισσότερη δύναμη και έως 95% λιγότερο σπάσιμο.

Η σειρά BC Fibre Force περιλαμβάνει:

• BC FIBRE FORCE SAMPOO
Καθαρίζει απαλά και σε βάθος, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει. Εξαιρετικά, κατάλληλο και για λεπτά μαλλιά. Τιμή: 16,10 ευρώ – 200ml
• BC FIBRE FORCE CONDITIONER
Αποκαθιστά τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά και θωρακίζει το εξωτερικό της τρίχας, ενώ εξισορροπεί την περιεκτικότητά της σε υγρασία. Ξεβγάζεται. Τιμή: 18,30 ευρώ – 150ml
• BC FIBRE FORCE SPRAY CONDITIONER
Ξεμπερδεύει πλήρως τα κατεστραμμένα και εξασθενημένα μαλλιά και τα αναπληρώνει με κερατίνη, βοηθώντας παράλληλα να βελτιωθεί η εσωτερική δομή της τρίχας και θωρακίζοντας τέλεια το εξωτερικό της. Δεν ξεβγάζεται. Τιμή: 18,30 ευρώ – 150ml
• BC FIBRE FORCE FORTIFYING TREATMENT
Διεισδύει σε βάθος στη βάση της εξασθενημένης τρίχας και την αποκαθιστά.
Προσφέρει σε βάθος ανάπλαση της εσωτερικής δομής της τρίχας και θωρακίζει το εξωτερικό της, ενώ εξισορροπεί την περιεκτικότητά της σε υγρασία. Τιμή: 24,30 ευρώ – 150ml
• BC FIBRE FORCE MICRO INFUSION – Θεραπεία αποκλειστικά για εφαρμογή στα κομμωτήρια.

Αναδομεί στη στιγμή τα πλήρως κατεστραμμένα μαλλιά διεισδύοντας στη βάση της εξασθενημένης τρίχας και αποκαθιστώντας άμεσα το εσωτερικό της. Ενισχύει την ανθεκτικότητα της τρίχας και προσφέρει πιο γεμάτα μαλλιά.

Η εντατική περιποίηση με το νέο BC Fibre Force προσφέρει 100% περισσότερη δύναμη, έως και 95% λιγότερο σπάσιμο* – Βιώστε την εμπειρία της αναγέννησης στα μαλλιά σας! Το νέο BC Fibre Force διατίθεται σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional από τον Φεβρουάριο του 2013.

*Όταν γίνεται ολοκληρωμένη χρήση της σειράς Fibre Force σε ταλαιπωρημένα μαλλιά.