Με τόσες πολλές εκπληκτικές μυρωδιές που μπορείς να διαλέξεις, από πού να ξεκινήσεις για να βρεις ένα νέο αγαπημένο άρωμα;

Για αρχή μπορείτε να αφήσετε λίγο στην άκρη τις περίπλοκες ορολογίες και κατηγοριοποιήσεις. Το κλειδί είναι να ταιριάξετε το προσωπικό σας στυλ με το στυλ που αποπνέει η σύνθεση από τις νότες ενός αρώματος.

Γενικά υπάρχουν τέσσερις κύριες κατηγορίες ανατολίτικες όπως το κεχριμπάρι, ξυλώδης όπως το σανταλόξυλο, φρέσκιες όπως το κίτρο και λουλουδάτες όπως το γιασεμί.

Επιλέξαμε πέντε χαρακτηριστικά αρώματα, στις καλύτερες τιμές και σας τα παρουσιάζουμε!

BURBERRY Brit Eau de Toilette

Φρέσκο και ανάλαφρο, το Burberry Brit είναι μια κλασική ανατολίτικη μείξη φρούτων, γλυκών καρπών, κεχριμπαριού και βανίλιας! Ένα αισθησιακό άρωμα, ζεστό με νότες πικάντικης βανίλιας στο οποίο έχει αναπτυχθεί η κατάλληλη ποσότητα γλυκάδας χωρίς να είναι παλιομοδίτικό! Η ανάμειξη της βανίλιας με τους ξυλώδης τόνους, musk και φρούτων, αποδίδει την φρεσκάδα στο Burberry Brit. Είναι από τα αρώματα που κρατάνε στο δέρμα , αφήνοντας μια διακριτική μυρωδιά . Είναι το τέλειο άρωμα για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και μπορεί να φορεθεί είτε στο γραφείο είτε σε μια βραδινή έξοδο! Έχει νότες από ιταλικό lime, αχλάδι, πράσινο αμύγδαλο, άσπρη πεόνια, κεχριμπάρι, μαόνι, βανίλια.
– Αγόρασε το τώρα με 32% έκπτωση στο Aromamarket.gr

BULGARI Jasmin Noir Eau de Toilette

Το Jasmin Noir το οποίο αναπτύχθηκε από τους αρωματοποιούς Carlos Benaïm και Sophie Labbé, είναι ένα σέξι, λουλουδάτο εξωτικό άρωμα που εσωκλείει την ακαταμάχητη γοητεία μιας μυστηριώδους, αισθησιακής γυναίκας . Η κυρίαρχη μυρωδιά είναι κιτρώδης και όχι τόσο γλυκιά και ενώ το όνομα του υποδεικνύει έντονα την παρουσία του γιασεμιού, στην πραγματικότητα οι νότες από αυτό παραμένουν αρκετά διακριτικές στο δέρμα ενώ αναμειγνύονται με αυτές της γαρδένιας. Αποτελεί μια μείξη από λουλουδάτες και ξυλώδης νότες , με πιο ελαφριές αυτές του αμύγδαλου και της γλυκόριζας. Το Jasmin Noir είναι ένα σοφιστικέ, σαγηνευτικό άρωμα με εξαιρετική διάρκεια στο δέρμα αλλά διακριτική μυρωδιά.
– Αγόρασε το τώρα με 47% έκπτωση στο Aromamarket.gr

PARIS HILTON Just Me Eau de Parfum

Η Πάρις Χίλτον σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις ως προς το ποια είναι αλλά όντας μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στο κόσμο, αποφάσισε να λανσάρει δική σειρά αρωμάτων. Ένα από αυτά είναι το Paris Hilton Just Me το οποίο αναπτύχθηκε από τους αρωματοποιούς Steve DeMercado και James Krivda. Στις νότες αυτού του αρώματος περιλαμβάνονται τα κόκκινα μούρα, το περγαμόντο, η βιολέτα, lily of the valley, η φρέζια, τα άσπρα τριαντάφυλλα , το σανταλόξυλο και το ylang ylang. Η κυριάρχη μυρωδιά που αφήνει στο δέρμα είναι έντονα ξυλώδης με νότες musk.
– Αγόρασε το τώρα με 55% έκπτωση στο Aromamarket.gr

PRADA L’Eau Ambree Eau de Parfum

Το Prada L’Eau Ambree Eau de Parfum δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Daniela Andrier , είναι σκοτεινό, ταυτόχρονα θερμό αλλά αρκετά ελαφρύ ώστε να μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Δεν είναι ένα χαρακτηριστικό γυναικείο άρωμα, είναι ξυλώδης με μυρωδιές από κεχριμπάρι και πατσουλί διασταυρωμένες με αυτή του κλασικού λευκού σαπουνιού. Οι νότες του περιέχουν κίτρο, τριαντάφυλλο, γαρδένια, πατσουλί, βανίλια και μύρο.
– Αγόρασε το τώρα με 21% έκπτωση στο Aromamarket.gr

BRITNEY SPEARS Curious Eau de Parfum

Το Curious της Britney Spears, είναι ανάλαφρο, αισθησιακό και θηλυκό. Μυρωδιές από μανόλια, lotus flower συνθέτουν αυτό το λουλουδένιο άρωμα. Η βασικές του νότες είναι η βανίλια και το musk, οι οποίες εσωκλείονται σε ένα πλούσιο κρεμώδες σανταλόξυλο. Είναι ένα casual ρομαντικό άρωμα που μπορεί να φορεθεί κυρίως την ημέρα.
– Αγόρασε το τώρα με 43% έκπτωση στο Aromamarket.gr