Υλικά για 4-6 άτομα

80 κουκουνάρι ψίχα καβουρδισμένη στο τηγάνι
50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
3 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
ξύδι μπαλσάμικο
λάδι
αλάτι
8 φύλλα μαρουλιού
1 ματσάκι μικρό ρόκα
1 φλιτζάνι κρουτον
1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς σπόρια

Εκτέλεση

Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι για 2 -3 λεπτά σε μέτρια εστία. Πλένουμε καλά το μαρούλι μαζί με τη ρόκα σε άφθονο νερό και την κόβουμε με ψαλίδι σε χοντρά κομμάτια.

Κόβουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε με τη ρόκα.

Πασπαλίζουμε με τυρί παρμεζάνα και την ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά. Προσθέτουμε καβουρδισμένο κουκουνάρι μαζί με τα κρουτόν.

Αλατίζουμε και ρίχνουμε το ξύδι και το λάδι.