Υλικά για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
1 μαρούλι ψιλοκομμένο
50 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
Για τη σως
1/4 της κούπας μπαλσάμικο ξίδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο, βαθύ μπολ ρίχνετε το ψιλοκομμένο λάχανο. Ανακατεύετε τα συστατικά της σως σε ένα μπολ και περιχύνετε το μαρούλι.
Στη συνέχεια, σε άλλο μπολ ανακατέψτε την ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά μαζί με την παρμεζάνα, πασπαλίστε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε.