Σοτάρουμε το ψαρονέφρι σ’ ένα φαρδύ τηγάνι. Σβήνουμε με το κρασί και βγάζουμε το ψαρονέφρι από το τηγάνι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το ζωμό, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε το μάτι της κουζίνας, προσθέτουμε το Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Βάζουμε ξανά το κρέας στο τηγάνι και προσπαθούμε να πάει η σάλτσα σε όλα τα κομμάτια.
Υλικά:
1 κιλό ψαρονέφρι, σε μακρόστενα κομμάτια
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή 2%
Αλάτι, πιπέρι