Η νέα σεζόν είναι εδώ και απαιτεί από εσένα ένα πράγμα: να δώσεις έμφαση στα μάτια σου με κάθε τρόπο.

Δεν είναι μόνο οι βλεφαρίδες που με τη μάσκαρα γίνονται πιο έντονες και καθηλωτικές… Είναι και το μαύρο άι-λάινερ, οι μαύρες σκιές και το σμόκι-άι.

Ακόμη και τα έντονα φρύδια που πλαισιώνουν τα μάτια, ρίχνουν το βάρος στο μακιγιάζ τους. Διαβάστε πώς θα πετύχετε το νέο φθινοπωρινό μακιγιάζ….

Αγαπημένο άι-λάινερ: Το άι-λάινερ και φέτος έχει μια σημαντική θέση στο νεσεσέρ μακιγιάζ , αφού συνεχίζει και συγκλονίζει και σε μεταμορφώνει.

Η γραμμή του άι-λάινερ είναι χοντρή και εντυπωσιακή καθώς τονίζει το μάτι ειδικά αν το απλώσεις στο επάνω βλέφαρο. Για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό λουκ άπλωσε μια λεπτή γραμμή και στο κάτω βλέφαρο.

Η μάσκαρα και  οι βλεφαρίδες: Και φέτος η ένταση που δίνεις στο βλέμμα σου είναι καθοριστική για το μακιγιάζ ολόκληρου του προσώπου.

Μην μείνεις στη μια στρώση μάσκαρας αφού τα μάτια τονίζονται πολύ με αυτή και ακόμη και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Η μαύρη μάσκαρα γίνεται προέκταση του χεριού σου και το σμόκι-άι επιστρέφει για να κάνει ακόμη πιο μυστηριώδεις τις εμφανίσεις σου. Αυτό γίνεται με μαύρη σκιά και είναι πολύ έντονο όπως απαιτούν τα νέα τρεντ.

Μεταλλιζέ: Φέτος οι μεταλλικές σκιές σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και δίνουν στα μάτια σου μια βαθιά και ταυτόχρονα εκθαμβωτική λάμψη.

Το διαχρονικό ασημί, το σκούρο μπλε, το μαύρο, το χρυσό αλλά ακόμη και το πράσινο της χρυσόμυγας είναι χρώματα που στη μεταλλική εκδοχή τους δίνουν στα μάτια σου την προσοχή που τους αξίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα μπεις στον πειρασμό και θα τολμήσεις τις μεταλλικές σκιές…


Πυκνά και μακριά φρύδια:
Τα φρύδια και τη νέα σεζόν οφείλουν να μην είναι «μαδημένα» αλλά αντίθετα να είναι καλοβγαλμένα, πυκνά αλλά και μακριά.

Γενικά μην ξεχνάς ότι τα φρύδια είναι εκείνα που δίνουν «αξία» στα μάτια και το μακιγιάζ των τους, καθώς τα πλαισιώνουν και στρέφουν την προσοχή σε αυτά.

Ειδικά με απαλό σχεδόν natural μακιγιάζ δείχνουν τέλεια.

Εναλλακτικό πολύχρωμο σμόκι-άι: Κάθε φθινόπωρο ή χειμώνα το σμόκι-άι είναι και πάλι in. Φέτος όμως έρχεται πιο ανανεωμένο και εκτός από την κλασική μαύρη εκδοχή του (με βάση τη μαύρη σκιά) θα το δεις έχοντας για βάση μωβ σκιά αλλά και πράσινη ή και με συνδυασμό των δύο.

Το σίγουρο είναι ότι το νέο πολύχρωμο σμόκι θα σε κερδίσει φέτος, ειδικά αν δεν θέλεις το μακιγιάζ σου να είναι πολύ αυστηρό και προτιμάς την απαλή εκδοχή του.

Μουτζουρωμένα μάτια: Άλλο ένα περίεργο αυτή τη φορά τρεντ στο μακιγιάζ ματιών είναι τα μουτζουρωμένα μάτια που δείχνουν σαν να μην έχεις ξεβαφτεί από το προηγούμενο βράδυ.

Για να το πετύχεις δεν έχεις παρά όντως να κοιμηθείς αφήνοντα τη μάσκαρα στα μάτια. Βέβαια μην το επαναλαμβάνεις και συνέχεια γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο να κοιμάσαι με τη μάσκαρα κυρίως για τις βλεφαρίδες που μπορεί να τις βρεις αποδεκατισμένες το πρωί.

Πηγή: womenonly.gr