Η Schwarzkopf Professional πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, λανσάροντας στον κόσμο της ομορφιάς των μαλλιών, την ολοκληρωμένη σειρά ολιστικής φροντίδας και περιποίησης με βάση το λάδι, BC OIL MIRACLE. Μία νέα καινοτομία που προσφέρει απόλυτη θρέψη, λείανση και λάμψη με διάρκεια, ζωντάνια και ελαστικότητα αλλά κυρίως ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα, χωρίς να βαραίνει.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της Τεχνολογίας «Evaporating Oil» με τα δύο καινοτόμα προϊόντα φινιρίσματος της σειράς BC OIL MIRACLE Finishing Treatment, που προσφέρουν λάμψη και απαλό άγγιγμα χωρίς να βαραίνουν, η Schwarzkopf Professional πρωτοπορεί με τη νέα τεχνολογία «Micro Emulsion», του BC OIL MIRACLE.

Όλα τα συστατικά της νέας ολοκληρωμένης σειράς BC OIL MIRACLE απλώνονται σ΄ ένα λεπτό στρώμα, εξασφαλίζοντας λαμπερά και λεία μαλλιά. Το έλαιο «Argan» ως συστατικό της φόρμουλας προσφέρει ένα λαμπερό και διάφανο αποτέλεσμα καθώς και την ομοιόμορφη κατανομή του στα μαλλιά.

Το πολύ μικρό μέγεθος των σταγονιδίων βοηθά ώστε να παραμείνει μόνο η απαιτούμενη ποσότητα στα δομικά κενά της τρίχας. H νέα φόρμουλα «Micro Emulsion» δίνει πλέον την ελευθερία στα μαλλιά να «αποφασίσουν» την ποσότητα των περιποιητικών παραγόντων που αυτά χρειάζονται.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης BC OIL MIRACLE περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα που απευθύνονται σ΄ όλους τους τύπους μαλλιών:

– BC OIL MIRACLE SHAMPOO ***ΠΡΟΪΟΝ ΗΡΩΑΣ:
Το πρώτο σαμπουάν με διάφανη φόρμουλα, που καθαρίζει απαλά όλους τους τύπους μαλλιών και τους χαρίζει τέλεια λάμψη: 200ml.

– BC OIL MIRACLE LIQUID OIL CONDITIONER ***ΠΡΟΪΟΝ ΗΡΩΑΣ:
Εντατικό σπρέι conditioner 2 φάσεων για όλους τους τύπους μαλλιών με 9 πλεονεκτήματα σε κάθε σταγόνα. Η ειδική του σύνθεση συνδυάζει τη φάση των πολύτιμων ελαίων που προσφέρουν απαράμιλλη λάμψη και τη φάση που ξεμπερδεύει απαλά και περιποιείται τα μαλλιά: 150ml.

– BC OIL MIRACLE GOLD SHIMMER CONDITIONER:
Πλούσιο επανορθωτικό conditioner που ξεμπερδεύει και περιποιείται τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά: 150ml

– BC OIL MIRACLE GOLD SHIMMER TREATMENT:
Ενυδατώνει και επανορθώνει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη, ελαστικότητα και θρέψη: 150ml

– BC OIL MIRACLE LIGHT FINISHING TREATMENT:
Ελαφριά μάσκα τελειώματος για λεπτά έως κανονικά μαλλιά, προσφέροντας έλεγχο κατά του φριζαρίσματος και απαράμιλλη λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει και επιτρέποντας να διατηρούν τη φυσική τους κίνηση: 100ml

– BC OIL MIRACLE INTENSE FINISHING TREATMENT:
Εντατική μάσκα τελειώματος για κανονικά έως χονδρά μαλλιά, η οποία χάρη στην πλούσια και εντατική της φόρμουλα προσφέρει λείανση και λαμπερό τελείωμα ακόμα και σε χονδρά και ατίθασα μαλλιά. 100ml.