Σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, οργανώνει και προσφέρει η Beauty Academy της ΔΟΜΗnet, με εισηγητές κορυφαίους make up artist και με την υποστήριξη επώνυμων επαγγελματικών προϊόντων make up.

To σεμινάριο προσφέρει επαγγελματική εξειδίκευση στο Correction Pro Make-up και είναι διάρκειας 50 ωρών. Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: συμπλήρωμα γνώσεων μορφολογίας, βάσεις & προϊόντα μακιγιάζ, χρωματολογία, διορθώσεις μακιγιάζ, διάφορες τεχνικές, μακιγιάζ ματιών, extreme fashion, αντρικό, σχηματισμός φρυδιών, βαφή, περμανάντ επιμήκυνση και extension βλεφαρίδων.

Τα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ της ΔΟΜΗnet, απευθύνονται σε σπουδαστές Τ.Ε.Ε., ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, & ΙΕΚ καθώς και φοιτητές ΤΕΙ, σε αποφοίτους των παραπάνω σχολών, ειδικότητας αισθητικής, κομμωτικής και άλλων επαγγελμάτων του κλάδου καλλωπισμού καθώς και σε εργαζόμενους στον κλάδο ή ελεύθερους επαγγελματίες. Η ΔΟΜΗnet, προσφέρει το παραπάνω πρόγραμμα σε μεσημβρινά και απογευματινά τμήματα.

Ο τομέας Μόδας και Ομορφιάς του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΟΜΗ νοιώθοντας τον παλμό της αγοράς και τις ανάγκες του ανταγωνισμού, διοργανώνει και προσφέρει τα παρακάτω σεμινάρια.

1. Σεμινάριο Nail Art Design, διάρκειας 35 ωρών
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: Προχωρημένες τεχνικές Ακρυλικού για διακόσμηση των νυχιών, Είδη Γαλλικού, Σχέδια λουλουδιών και φύλλων 3D, Προχωρημένες τεχνικές Gel για διακόσμηση των νυχιών, Μέθοδος One Stroke με ακρυλικά χρώματα, Τεχνική εφαρμογής τρισδιάστατων νυχιών.

2. Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής, διάρκειας 50 ωρών
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: Επανασχηματισμό των νυχιών με Ακρυλικό, Gel και Μετάξι, Μίξεις, Συνδυασμοί Μεθόδων, Μόνιμο Γαλλικό, Επιμήκυνση φυσικών νυχιών, Συντήρηση και αφαίρεση τεχνητών νυχιών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε σπουδαστές και απόφοιτους του κλάδου της αισθητικής, του stylist, του επαγγελματικού μακιγιάζ, της κομμωτικής καθώς και σε επαγγελματίες και εργαζόμενους σε κέντρα αισθητικής, studios νυχιών, κομμωτήρια, spa therapist, εναλλακτικούς θεραπευτές και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται για τα παραπάνω αντικείμενα.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Λαμπρινή Κακιούζη, Διευθύντρια Τομέα Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ Δομή. Τηλ. 2103840552