Τα Swarovski Elements η κορυφαία επωνυμία κρυστάλλων που κατασκευάζει η Swarovski, υποστηρίζει με περηφάνια το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου», μέσω της δημιουργίας μιας συλλεκτικής έκδοσης του εμβληματικού μπουκαλιού της Coca Cola Light.

Πιο συγκεκριμένα, η Swarovski, φιλοτέχνησε συλλεκτικά μπουκάλια Coca-Cola Light διακοσμημένα αποκλειστικά με αυθεντικά Swarovski Elements.

Το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου και στοχεύει στην ενημέρωση των Ελληνίδων σχετικά με τα καρδιαγγειακά νοσήματα καθώς και τα μέτρα πρόληψής τους. Αρκεί να επισημάνουμε ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την νούμερο ένα αιτία θνησιμότητας του γυναικείου πληθυσμού στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο υποστήριξης του προγράμματος, η Coca-Cola Light, αποκλειστικός υποστηρικτής του προγράμματος στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει μια σειρά ενεργειών που βοηθούν στην ενημέρωση και τη συγκέντρωση πόρων για την εκπαίδευση και την έρευνα γύρω από την υγεία της γυναικείας καρδιάς.