Η RoC Soleil Protexion+, μία οικογένεια προϊόντων ενάντια στον ήλιο που προστατεύει, ενυδατώνει, καταπραΰνει την επιδερμίδα και παράλληλα προσφέρει προστασία ενάντια στη φωτογήρανση.

Η βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας είναι η έκθεση στις ηλιακές ακτίνες UVA & UVB οι οποίες επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν μόνιμες και μη αναστρέψιμες βλάβες των κυττάρων. Αυτές οι βλάβες έχουν ένα σωρευτικό αποτέλεσμα που καταλήγει να μειώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να αναγεννάται. Το αποτέλεσμα; Εγκαύματα, ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και ερεθισμοί στην επιδερμίδα είναι τα βασικά ορατά σημάδια της φωτογήρανσης.

Η τεχνολογία της αντηλιακής σειράςRoC Soleil Protexion+ περιλαμβάνει ένα πατενταρισμένο συνδυασμό φίλτρων τελευταίας τεχνολογίας ενάντια στη UVA & UVB ακτινοβολία και προσφέρει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μέσω της διπλής δράσης: Προστασία ενάντια στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και στα ηλιακά εγκαύματα.

• Octocrylene: φίλτρο που προστατεύει από τη UVB ακτινοβολία και τα ηλιακά εγκαύματα
• UVINUL A Plus & Parsol 1789: προστατεύουν από τη UVA ακτινοβολία και την πρόωρη
γήρανση της επιδερμίδας
• Τinosorb M& S: φίλτρα ευρέος φάσματος που συνδυάστηκαν πρώτη φορά από τη RoC
για να προστατεύσουν από τη UVA & UVB ακτινοβολία.

Κάθε αντηλιακή κρέμα προσώπου… μια ξεχωριστή υπόσχεση

• ANTIBROWN SPOT με Soya Actif: ρυθμίζει την παραγωγή της μελανίνης και δρα ενάντια στις σκούρες κηλίδες.
• DRY με Yαλουρονικό Οξύ: συστατικό που προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση.
•HIGH TOLERANCE με FeverfewΤΜ: δράση ενάντια στο ερύθημα ακόμη και από ακραίες συνθήκες, όπως Laser επεμβάσεις- Ξηρότητα – Ακμή – Αλλεργίες.
• ANTISHINE με Σμηγματορυθμιστικό παράγοντα: ελέγχει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας.

Ανανεωμένες Υφές

• Λεπτόρρευστες
• Δεν κολλάνε
• Δεν αφήνουν λευκά κατάλοιπα
• Αφήνουν βελούδινη αίσθηση

H RoC έχει ως πρέσβειρα στην Ελλάδα μια δυναμική και γοητευτική προσωπικότητα, μια λαμπερή και επιτυχημένη γυναίκα: την Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά για αυτή τη συνεργασία: «Η πρώτη μου γνωριμία με τη RoC ήταν στα 20 μου χρόνια όταν ζήτησα από έναν φίλο μου φαρμακοποιό στη Θεσσαλονίκη να μου προτείνει μία κρέμα κατάλληλη για την επιδερμίδα μου. Εκείνος μου υπέδειξε τη RoC, λέγοντας μου ότι πρόκειται για μια μάρκα που πραγματικά κρατά τις υποσχέσεις της, κάτι που στη πορεία διαπίστωσα και η ίδια.

Γιατί στη ζωή μου έμαθα να διακρίνω το ψεύτικο. Να κοιτώ εκεί που κρύβεται η αυθεντική ομορφιά, η αλήθεια, η ειλικρίνεια. Για μένα η σχέση μου με αυτή τη μάρκα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συνεργασία γιατί η RoC πηγαίνει πέρα από την ομορφιά, υπηρετεί την ουσία. Αντιπροσωπεύει αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο και πιο επίκαιρες από ποτέ… Στις αξίες αυτές στηρίζεται κάθε σχέση μου. Η RoC είναι μία μάρκα που σε εμπνέει για να συνεργαστείς μαζί της».

«Κάτω από τον ήλιο εμπιστεύομαι την RoC γιατί απαντά στην ανάγκη της δικής μου επιδερμίδας. Έχει μια πλήρη σειρά προϊόντων προσώπου που απαντούν σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη».

Kρέμα Προσώπου για ξηρές επιδερμίδες SPF 50+
Για τη RoC αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στην αντηλιακή περιποίηση. Η κρέμα προσώπου για ξηρές επιδερμίδες εμπλουτίζεται με υαλουρονικό οξύ, συστατικό που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας γνωστό για τις εξαιρετικά ενυδατικές του ιδιότητες αφού μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Η αντηλιακή αυτή κρέμα ενυδατώνει ακόμα περισσότερο την ξηρή επιδερμίδα, δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση και έχει υφή που αφήνει βελούδινη αίσθηση, ευχάριστο άρωμα και δεν περιέχει parabens.

Kρέμα Προσώπου για επιδερμίδες με σκούρες κηλίδες SPF 50+

Κρέμα προσώπου με ευχάριστη υφή που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία. Το ενεργό συστατικό soya actif που περιέχει βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής και μεταφοράς της μελανίνης προσφέροντας πρόληψη από τις σκούρες κηλίδες. Κατάλληλο για ώριμες επιδερμίδες.

Κρέμα Προσώπου για κανονικές επιδερμίδες SPF 50+

Λεπτόρρευστη, μη λιπαρή κρέμα προσώπου που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και γρήγορη απορρόφηση. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει. Έχει βελούδινη, απαλή υφή και δεν αφήνει κατάλοιπα. Με διακριτικό άρωμα και χωρίς parabens.

Κρέμα Προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες SPF 30

Λεπτόρρευστη, μη λιπαρή κρέμα προσώπου που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία. Εμπλουτισμένη με σύμπλοκο που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και περιορίζει την υπερβολική γυαλάδα, προσφέροντας ματ αποτέλεσμα. Κατάλληλο για νεανικές επιδερμίδες.