Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και αυτό που «καίει» τις γυναίκες είναι πως θα αποκτήσουν απαλά, μεταξένια πόδια χωρίς κόπο, χωρίς χαμένο χρόνο και κυρίως χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Η νέα επαναστατική συσκευή Silk’ n Flash & Go είναι αυτό που ψάχνετε. Η πρώτη συσκευή με τεχνολογία φωτός για χρήση στο σπίτι, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποχαιρετήσει τον «εφιάλτη» της τριχοφυΐας. Δεν θα χορταίνετε να δείχνετε τα πόδια σας.

Το «όπλο» ενάντια στην τριχοφυΐα έχει το δικό του όνομα. Η επαναστατική συσκευή Silk’ n Flash & Go λειτουργεί, βασισμένη στην τεχνολογία Home Pulse Light (HPLΤΜ), η οποία είναι ιδιοκτησία της Home Skinovations και στηρίζεται στο συνδυασμό της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης με μία μοναδική ηχητική δράση. Η συσκευή Silk’ n Flash & Go προσφέρει έως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από μόλις 3-4 αγωγές, αποτέλεσμα που είναι συγκρίσιμο με εκείνα των επαγγελματικών ινστιτούτων.

Η εταιρεία Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, αλλάζει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της αγοράς και λανσάρει αποκλειστικά στα καταστήματά της τη νέα πρωτοποριακή συσκευή Silk’ n Flash & Go, της εταιρείας Silk’ n, για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι σε λογική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.kotsovolos.gr