Τα μαύρα στίγματα σου χαλάνε τη διάθεση; Δεν υπάρχει κανένας λόγος αφού υπάρχει όχι ένας αλλά πολλοί τρόποι να τα εξαφανίσεις και να έχεις πάντα λαμπερό, λείο και αψεγάδιαστο δέρμα. Διάβασε παρακάτω πώς θα απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα χωρίς να χαλάσεις ευρώ.

Απολέπιση και καθαρισμός είναι το παν και εδώ, αφού είναι η τέλεια βάση για να δεις το δέρμα σου να λάμπει. Με ένα απαλό απολεπιστικό σκραμπ «ξέχασε» τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχισε σκούπισε ταμποναριστά το πρόσωπό σου με καθαρή πετσέτα.

Τοποθέτησε μια ζεστή κομπρέσα για περίπου 10-15 λεπτά για να μαλακώσεις τους μαύρους πόρους και να είναι πολύ πιο εύκολο να τους εξαφανίσεις στη συνέχεια.

Τύλιξε τα δάχτυλα σου (το κάθε σου δάχτυλο) με βαμβάκι και πίεσε απαλά, για να μην προκαλέσεις καμία μόλυνση στην ήδη προβληματική περιοχή. Πίεσε τους μαύρους πόρους και από τις δύο μεριές με τα δάχτυλα σου προς τα κάτω για να αποφύγεις τη μόλυνση και είσαι έτοιμη!

Αν δεν έχεις όρεξη να κάθεσαι να «σπας» τα μαύρα στίγματα, τότε με λίγο μέλι γίνεται η «δουλειά» εύκολα και ανώδυνα! Ζέστανε λίγο μέλι και άπλωσε το πάνω στις προβληματικές περιοχές, ξέπλυνε μετά από 10-15 λεπτά και είσαι έτοιμη! Τα μαύρα στίγματα σταδιακά θα υποχωρήσουν και το δέρμα σου θα λάμψει και πάλι.

Χυ
μός λεμονιού, αλάτι και τα άλλα: Εναλλακτικά ανάμειξε αλάτι με χυμό λεμονιού και τρίψε με αυτό το προσωπάκι σου και θα δεις τα μαύρα στίγματα να γίνονται καπνός.

Ακόμη οι ντομάτες είναι με το μέρος σου αφού σου εξαφανίζουν και τα μαύρα στίγματα. Κόψε μια ντομάτα σε διάφορα σχήματα έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν την μύτη ή άλλα σημεία του προσώπου και ξέπλυνε με ζεστό νερό.

Σκούπισε το καλά και τοποθέτησε τις φέτες με τις ντομάτες στα σημεία που έχεις μαύρα στίγματα και άφησε τις να δράσουν για 15 λεπτά. Όταν περάσουν τα 15 λεπτά ξέπλυνε με ζεστό νερό και θα δεις τεράστια διαφορά…

Πηγή: womenonly.gr