Θέλετε να κάνετε πάρτι και σκέφτεστε πώς θα συγυρίσετε το σπίτι σας μόλις οι καλεσμένοι φύγουν; Κάποιες φορές αξίζει να θυμόμαστε τη φράση «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο».

Γι’ αυτό συμβουλευτείτε τις οδηγίες και δε θα χρειαστεί να είστε με ένα σφουγγαρόπανο διαρκώς στο χέρι…

Είναι πολύ σημαντικό να αντικαταστήσετε τα γυάλινα ποτήρια με πλαστικά μιας χρήσης. Και φροντίστε να έχετε προμηθευτεί εγκαίρως μεγάλες μαύρες πλαστικές σακούλες για να τα πετάξετε αμέσως.

Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να βγάλετε πιάτα και σερβίτσια. Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε μέχρι και πλαστικά μαχαιροπίρουνα και πιάτα για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας.

Τώρα αυτό που θα σας προβληματίσει περισσότερο είναι τα τασάκια. Εάν φυσικά οι καλεσμένοι σας ανήκουν στην κατηγορία των θεριακλήδων. Έτσι, να θυμάστε ότι πρέπει πρώτα να αδειάσετε τα τασάκια και στη συνέχεια να τα πλύνετε με αρκετή σαπουνάδα ώστε να φύγει η μυρωδιά. Και λίγο ξύδι αν χρειαστεί να ρίξετε, θα βοηθήσει, αρκεί να έχετε άφθονο ζεστό νερό.

Και αν έχετε ξεστρώσει, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να σφουγγαρίσετε και να σκουπίσετε εγκαίρως για να μη μυρίζει το σπίτι σας.