Η Tesori d’Oriente, παρουσιάζει τρεις νέες διαφορετικές σειρές εμπνευσμένες από την ανατολή και τα λουλούδια της.

Ειδικότερα από τρία λουλούδια, την Ορχιδέα, την Παπαρούνα και την Πλουμέρια, όπου το άρωμα του καθενός εμπνέει την κάθε σειρά χαρίζοντάς της μοναδικό χαρακτήρα, αρμονικά συνδυασμένο πάντα με υψηλής ποιότητας συστατικά που εξασφαλίζουν ψυχοσωματική χαλάρωση και ευεξία, στοιχεία που συνθέτουν και την φιλοσοφία της Tesori d’Oriente.



Οι τρεις σειρές:

Ορχιδέα, με ρίζες από την Κίνα, η ορχιδέα θεωρείται ανά τους αιώνες αφροδισιακό λουλούδι και αποτελεί σύμβολο ευγένειας, κομψότητας και πάθους. Η σειρά Ορχιδέα με το σαγηνευτικό άρωμά της μαγεύει όλες τις αισθήσεις.

Παπαρούνα, έρχεται από το Θιβέτ, όπου το βαθύ κόκκινο χρώμα στα πέταλα της παπαρούνας μεταδίδει θετική ενέργεια. Τα προϊόντα της σειράς Παπαρούνα περιέχουν αποστάγματα από το ανατολίτικο και ντελικάτο άρωμά του λουλουδιού δημιουργώντας μία αίσθηση ηρεμίας και ευτυχίας.

Πλουμέρια ή αλλιώς Ινδικό Frangipani, γνωστό για την σπάνια ομορφιά του αποτελεί σύμβολο αγνότητας και αρμονίας, ενώ στην Ινδική μυθολογία θεωρείτο το «δέντρο της ζωής». Το εξωτικό άρωμά του ξυπνάει και ανανεώνει τις αισθήσεις φέρνοντας την άνοιξη κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Κάθε σειρά περιλαμβάνει κρεμώδες ντους 250ml, κρέμα σώματος 300ml και άρωμα (EDP) 100ml. σε πραγματικά καινοτόμες και ιδιαίτερα ελκυστικές συσκευασίες.

Αφήστε τα λουλουδάτα, ιδιαίτερα και μοναδικά αρώματα της Tesori d’Oriente να αγκαλιάσουν τις αισθήσεις σας και ανακαλύψτε το θησαυρό της Ανατολής!

Τα Tesori d’Oriente θα τα βρείτε στα ράφια επιλεγμένων καταστημάτων καλλυντικών και σούπερ μάρκετ.