Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου τρυπώνουν στο δωμάτιο και πετάγομαι με διάθεση από το κρεβάτι. Η ημέρα μου ξεκινάει αρκετά νωρίς και για αυτό το λόγο θέλω να ξεκινάει δυναμικά. Το πρωί γραφείο, το απόγευμα γυμναστήριο και διάφορες μικροδουλειές και… η λίστα με τις υποχρεώσεις συνεχίζεται ως το βράδυ. Οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας μου και το συνεχές τρέξιμο απαιτούν ενέργεια που μόνο μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να μου προσφέρει. Ξεκινάω την ημέρα μου δυναμικά με την Καστανή Ζάχαρη Fytro, ιδανική για τον καφέ μου αλλά και για όλα τα ροφήματα. Η νέα μου αγαπημένη συνήθεια έχει άρωμα αμυγδάλου και μπορώ να το απολαμβάνω είτε σκέτο είτε με χυμό. Το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro αποτελεί πηγή ασβεστίου και βιταμινών, είναι χαμηλό σε λιπαρά ενώ δεν περιέχει γλουτένη. Ολοκληρώνω το σούπερ πρωινό μου με Νιφάδες Βρώμης, πλούσιες σε φυτικές ίνες για ένα δυνατό πρωινό ξεκίνημα. new3dfytro Μπείτε κι εσείς στο www.fytro.com.gr για να γνωρίσετε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Fytro.

Συνταγές με προϊόντα Fytro

Γρήγορη ομελέτα με Νιφάδες Βρώμης

ΟΜΕΛΕΤΑ

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 φλιτζάνι του καφέ Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 1 αυγό ολόκληρο
  • 2 ασπράδια αυγών
  • 50 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάτε για λίγο με ένα μιξεράκι χειρός.
  2. Βάζετε στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το τυρί και ανακατεύετε για μερικά δευτερόλεπτα.
  3. Βάζετε ελάχιστο λάδι στο τηγάνι και απλώνετε το μείγμα ομοιόμορφα. Δεν ανακατεύετε καθόλου και αφήνετε την ομελέτα να σιγοψηθεί. Λίγο πριν ροδίσει προσθέτετε το τυρί σε κυβάκια.

fytroΜπισκότα σοκολάτας με Καστανή Ζάχαρη

ΜΠΙΣΚΟΤΟ

Υλικά για 2 άτομα

  • 200 γραμμάρια Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γραμμάρια βούτυρο
  • 400 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 100 γραμμάρια αμύγδαλα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Στη συνέχεια χτυπάτε για λίγο τα αυγά και τα προσθέτετε στην σοκολάτα μαζί με την Καστανή Ζάχαρη.
  2. Βγάζετε το μείγμα από το μπεν μαρί και ανακατεύετε. Ακολούθως βάζετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ κι ανακατεύετε να ενωθούν με τη σοκολάτα.
  3. Προσθέτετε τα αμύγδαλα, ανακατεύετε και βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά καλύπτοντάς το με μεμβράνη.
  4. Βγάζετε από το ψυγείο, στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετείτε το μείγμα στην λαδόκολλα σε ότι σχήμα επιθυμείτε.
  5. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά.