Παίρνουμε το προζύμι που έχουμε κρατήσει στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το φουσκωμένο προζύμι, χλιαρό νερό και το αλάτι και ζυμώνουμε καλά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά για 10 λεπτά ακόμα. Φτιάχνουμε ψωμάκια σε φόρμες ή ταψάκια,τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι, τα χαράζουμε ελαφρά με ένα μαχαίρι και τα αφήνουμε να φουσκώσουν καλά σε ζεστό μέρος ή και στον ήλιο αν ο καιρός είναι καλός, σκεπασμένα.
Τα ψήνουμε για 45 λεπτά, ανάλογα βέβαια και με το φούρνο.
Υλικά
1 κιλό προζύμι
2 1/2 κιλά αλεύρι σταρένιο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
γλυκάνισο(προαιρετικά)
1 σφηνάκι ούζο
2 κουταλάκια κοφτά αλάτι
χλιαρό νερό
σουσάμι
Πηγή: greekmasa