Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Κόβουμε το χαλούμι σε τετράγωνα κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από τις λιαστές ντομάτες. Με αυτό το τρόπο όταν θα λιώσει στο τηγάνι το τυρί θα αγκαλιάσει καλύτερα τη λιαστή ντομάτα.

Βάζουμε κάτω τα μισά κομμάτια χαλούμι, από πάνω από ένα ή μισό κομμάτι λιαστή ντομάτα, λίγο θυμάρι, κόκκινο πιπέρι και τέλος από πάνω τα υπόλοιπα κομμάτια τυρί.

Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και βάζουμε μέσα το χαλούμι με τη λιαστή ντομάτα, χωρίς να παραγεμίσουμε το τηγάνι.

Μόλις τηγανιστεί ικανοποιητικά από τη μία πλευρά γυρνάμε προσεχτικά από την άλλη.

Προσθέτουμε θυμάρι, κόκκινο πιπέρι και τηγανίζουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.

Αποσύρουμε και σερβίρουμε ζεστά.

Συστατικά
(για 4 άτομα)

300 γρ. τυρί χαλούμι
4-8 λιαστές ντομάτες
αλάτι, πιπέρι
θυμάρι
κόκκινο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Πηγή: thefoodprogect.gr