Η καρύδα δίνει μια πιο εξωτική γεύση, σε ένα πολύ ελαφρύ πιάτο!
ΥΛΙΚΑ (5 άτομα)
3 στήθη κοτόπουλο σε λωρίδες
0,5 φλ. καρύδα άγλυκη
0,5 φλ. φρυγανιά ολικής άλεσης
0,5 φλ. γάλα 1%
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι, κάρυ, κανέλα, ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά στο κοτόπουλο. Σε ένα μπολ χτυπούμε το αυγό και προσθέτουμε το γάλα. Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με την καρύδα.
Βουτάμε κάθε λωρίδα κοτόπουλου πρώτα στο μπολ με το αυγό και μετά στη φρυγανιά με την καρύδα, ώστε να καλυφθεί από κάθε πλευρά.
Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε για 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
320 θερμίδες / 8,5 υδατάνθρακες