Συνδυάζεται εξαιρετικά με οποιουδήποτε είδους ζυμαρικά…
Υλικά:
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 φλ. τσαγιού χυμό τομάτας
1 κουτί τόνο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε μέσα το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο και το χυμό τομάτας και αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε τον τόνο, τον κόβουμε με πιρούνι, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την σάλτσα να δέσει, σε χαμηλή φωτιά, για άλλα πέντε λεπτά.
Πηγή: sidages.gr