Μπορείτε να φτιάξετε ένα ελαφρύ πιάτο και να το απολαύσετε χωρίς να έχετε απολύτως καμία τύψη.

Υλικά:

1 πράσο ψιλοκομένο
1 καρότο κομένο σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες(τις αφαιρώ μετά)
1 κουταλιά κάπαρη
2 φρέσκες ντομάτες
1 κουταλάκι πελτέ
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
μια πρέζα ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σωτάρω το πράσο σε ελάχιστο ελαιόλαδο.

Προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά και νεράκι όσο χρειάζεται.

Χαμηλωνω τη φωτιά και αφήνω να σιγοψηθούν τα λαχανικά για 1/2 ωρίτσα περίπου.

Βράζω τα μακαρόνια αλ ντέντε… Και πασπαλίζω με τυρί.

Πηγή: greekcook.gr