Μπορείτε να φτιάξετε ένα ελαφρύ πιάτο και να το απολαύσετε χωρίς να έχετε απολύτως καμία τύψη.
Υλικά:
1 πράσο ψιλοκομένο
1 καρότο κομένο σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες(τις αφαιρώ μετά)
1 κουταλιά κάπαρη
2 φρέσκες ντομάτες
1 κουταλάκι πελτέ
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
μια πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σωτάρω το πράσο σε ελάχιστο ελαιόλαδο.
Προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά και νεράκι όσο χρειάζεται.
Χαμηλωνω τη φωτιά και αφήνω να σιγοψηθούν τα λαχανικά για 1/2 ωρίτσα περίπου.
Βράζω τα μακαρόνια αλ ντέντε… Και πασπαλίζω με τυρί.
Πηγή: greekcook.gr