Για τη σαλάτα με αχλάδι, σταφύλια και κάσιους θα χρειαστείτε…
Υλικά:
4 κούπες πράσινα λαχανικά
½ αχλάδι κομμένο σε κύβους
24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι
1/3 κούπας φυστίκια κάσιους
1 κουταλιά γλυκού σκόνη κάρυ
1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά γλυκού φρέσκο τριμμένο δενδρολίβανο
Για να φτιάξετε τη σως:
Υλικά
2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
1½ κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Μερίδες συνταγής: 4
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:
Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 194 kcal
Πρωτεΐνη: 4,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 18 γρ.
Λίπος: 11,5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2,9 γρ.
Πηγή: dietstories.gr