Σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο, χωρίς λιπαρή ουσία, που το έχουμε ζεστάνει καλά, ψήνουμε τις αραβικές πίτες για 2΄από κάθε πλευρά.
Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Απλώνουμε από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, ισομοιράζουμε τη φέτα, απλώνουμε τις ελιές και το πεπερόνι ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας. Ισομοιράζουμε στην επιφάνεια τις δίχρωμες πιπεριές.
Φουρνίζουμε τις ατομικές πίτσες στους 220οC για 10΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.
Υλικά
4 αραβικές πίτες (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
• 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα σπιτική ή έτοιμη
• 2 φλ. τσαγιού φέτα (σε τρίμματα)
• 1/2 φλ. τσαγιού ελιές απυρήνωτες σε φέτες
• 2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε φέτες
• 16 λεπτές φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)
Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά
(Πηγή φωτογραφίας: argiro.gr)