Η σάλτσα φράουλας «παντρεύεται» αρμονικά με το κοτόπουλο και το αποτέλεσμα είναι εξαίσιο!
ΥΛΙΚΑ (2 άτομα)
2 φιλέτα κοτόπουλο
1/2 φλ. φράουλες
2 κ.σ ζάχαρη
4 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο
¼ φλ. ζωμός κότας
¼ κ.γ πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε το κοτόπουλο στη σχάρα. Για τη σάλτσα φράουλας, ρίχνουμε τις φράουλες σε ένα μικρό τηγανάκι και τις πατάμε ελαφρά με ένα πιρούνι ώστε να γίνουν μικρότερα κομματάκια.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι και το πιπέρι. Αφήνουμε μέχρι να βράσουν, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το ζωμό.
Αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αν θέλουμε ρευστή σάλτσα, αφαιρούμε τα στερεά κομματάκια αλλιώς τη σερβίρουμε απλά πάνω από το κοτόπουλο!