Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα μαζί τα ντοματάκια, το σκόρδο, τα φυστίκια Αιγίνης, τα καρύδια, το μαϊντανό, το λάδι, το πεκορίνο και την παρμεζάνα μέχρι να πολτοποιηθούν και να σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα.
Μεταφέρουμε το πέστο σε ένα μεγάλο μπολ. Βράζουμε της βίδες για 7-8΄ περίπου σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. Τις ρίχνουμε μέσα στο πέστο, ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και σερβίρουμε.
Υλικά
• 300 γραμμ. βίδες
• 6 ντοματάκια
• 1 ματσάκι μαϊντανός
• 4 σκ. σκόρδο
• 2 κ.σ. φυστίκια Αιγίνης
• 2 κ.σ. καρύδια
• 3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
• 3 κ.σ. τριμμένο πεκορίνο
• 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο
Μερίδες 5
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 8 λεπτά
(Πηγή φωτογραφίας : argiro.gr)