Τα υλικά για τη ρίνα με πράσα και κάπαρη είναι απλά! Μερικά κομματάκια ψαριού ρίνα (είδος ψαριού, που ανήκει στα καρχαριοειδή-οικογένεια Squatinidae-και λέγεται αλλιώς: άγγελος της θάλασσας), πράσα, λάδι, μουστάρδα, κρασί, λεμόνι, κάπαρη.

Η εκτέλεση επίσης είναι επίσης απλή… Ένα απαλό σοτάρισμα το ψάρι μαζί με τα πράσα (κομμένα σε ροδέλες). Μόλις η βλάστηση αρχίσει να μαραίνεται σβήνουμε με το υγρό που έχουμε ετοιμάσει σε ένα ποτήρι (χυμό από μισό λεμόνι, λευκό κρασί και μουστάρδα). Το αφήνουμε να πάρει μια βράση για περίπου 20 λεπτά. Πιθανόν να χρειαστεί και λίγο νερό, μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ρίγανη, κατά βούληση και την κάπαρη!

Πηγή: miam.biz