Βράζετε τις πένες σε αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμες (al dente), τις βγάζετε και τις σουρώνετε. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζετε τα μανιτάρια με 1/2 φλιτζάνι νερό και λίγο αλάτι τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν και χάσουν τα υγρά τους. Σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε το σκόρδο και τα μανιτάρια και τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν.

Προσθέτετε το μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Υλικά:
500 γραμ. πένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
300 γραμ. μανιτάρια φρέσκα, κομμένα σε φέτες
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 κουταλιές της σούπας βούτυρο
παρμεζάνα τριμμένη

Πηγή:trome