Η κυτταρίτιδα είναι το λίπος που συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, δημιουργώντας έτσι μια αντιαισθητική εικόνα που μοιάζει με «φλοιό πορτοκαλιού».

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας, όπως τα γονίδια, το φύλο, το ποσοστό λίπους στο σώμα μας, η ηλικία καθώς και το πάχος την επιδερμίδας. Επίσης, το κάπνισμα έχει ενοχοποιηθεί να τη δημιουργία κυτταρίτιδας, η οποία δε «χτυπάει» μόνο τις παχουλές αλλά και τις γυναίκες που είναι αδύνατες.

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές κρέμες, τζελ και λάδια που βελτιώνουν την όψη του δέρματός σας. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως τοπικά συνήθως, ενώ για να έχετε αποτελέσματα θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε από νωρίς και όχι ένα μήνα πριν το καλοκαίρι, όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες!

Αυστηρές εργαστηριακές έρευνες ανεξάρτητων εργαστηριών, επιβεβαιώνουν ότι με τη χρήση του «Adonia LegΤone Serum» επιτυγχάνεται:

-Μείωση της κυτταρίτιδας κατά 47% μετά από 9 λεπτά.
-Μείωση της κυτταρίτιδας κατά 72% μετά από 6 εβδομάδες.
-Μείωση της περιφέρειας κατά 1,5 – 1,7 μετά από 6 εβδομάδες.

Το«Adonia LegΤone Serum» είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Είναι βασισμένο σε 23 οργανικά φυτά σε συνδυασμό με την τεχνολογία των φυτικών βλαστοκυττάρων.

Περισσότερες πληροφορίες: naturalproducts.gr