Εκπληκτική και εύκολη συνταγή για μπισκότα ινδικής καρύδας. Ιδανικά και για βουτήματα με τον καφέ σας!
Συστατικά
* 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
* 250γρ. τριμμένη ινδική καρύδα
* 1 αυγό
* 250γρ. ζάχαρη
* 250γρ. αλεύρι
* 1 φακελάκι βανιλλίνη ή 5 βανίλλιες
* 1,5 κουταλάκι μπέκιν
* 5 σταγόνες άρωμα πικρού αμυγδάλου
Οδηγίες
1. Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν σφιχτή ζύμη.
2. Την βάζουμε σε κόλλα ψησίματος και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
3. Με ενα φλυτζάνι κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε κόλλα ψησίματος στο ταψί μας.
4. Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 175 βαθμούς!