Ζυμώνουμε τον κιμά μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια το αλάτι και το πιπέρι. Ανοίγουμε τη ζύμη, σε όχι πολύ λεπτό φύλλο και την κόβουμε σε κομματάκια με το μαχαίρι. Σε κάθε κομμάτι ζύμης βάζουμε λίγη από τη γέμιση και το διπλώνουμε σε τρίγωνο. Σε αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε μέσα τα πιτάκια και τα αφήνουμε μέχρι να ψηθούν. Μόλις ψηθούν τα βάζουμε σε μία πιατέλα, καίμε το βούτυρο και τα περιχύνουμε. Λιώνουμε τα καρύδια, γαρνίρουμε από πάνω τα πιτάκια και σερβίρουμε.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
– 1 κιλό ζυμάρι για ψωμί
(έτοιμο από το φούρνο)
– μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
– 2 κρεμμύδια
– 100 γρ. φρέσκο βούτυρο
– 1 φλιτζ. καρύδια
– αλάτι και πιπέρι

Πηγή: stinkouzina.gr