Η συγκεκριμένη πραλίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανακατεμένη με σαντιγί σαν μους-επιδόρπιο ή σαν γέμιση σε τούρτα.

ΥΛΙΚΑ:

* 125 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 150 γραμμ. μαργαρίνη
* 5 κ.σ. κακάο άγλυκο κοσκινισμένο
* 1 φλ. αλεσμένα φουντούκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα.
Τέλος προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα και αφήνουμε την πραλίνα να κρυώσει.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Πηγή: argiro.gr