Είναι Παρασκευή, είστε στη δουλειά και αμέσως μετά έχετε κανονίσει να πάτε για ποτό με τη φίλη ή τον σύντροφό σας. Αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που προτιμούν τις πιο «extra» εμφανίσεις το βράδυ, τότε ανήκετε στην ίδια κατηγορία με εμένα.

Όταν τυχαίνει μια τέτοια κατάσταση, πάντα σκέφτομαι πώς μπορώ να κάνω διαφορετικό look με τα ίδια ρούχα χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσω πολύ. Κάποιες φορές το πετυχαίνω, κάποιες όχι.

Αυτό που έχω καταλάβει, όμως, είναι πως υπάρχουν εύκολα τρικ να αναβαθμίζω την πρωινή εμφάνισή μου ακόμη κι αν το ντύσιμο παραμένει το ίδιο. Παρακάτω θα σας τα αποκαλύψω όλα.

Για αρχή… total black

Διαχρονικά αγαπημένο look πολλών fashion editors, το total black δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ακριβώς γιατί κάνει εντυπωσιακό ακόμη και το πιο casual outfit. Επιλέξτε έναν εύκολο καμβά όπως ένα μαύρο παντελόνι, ένα μπλουζάκι και ένα μαύρο μπλέιζερ, ρούχα που υπάρχουν στις περισσότερες γυναικείες ντουλάπες. Αν θέλετε, μπορείτε να σπάσετε τη μονοχρωμία με διαφορετικό χρώμα στην τσάντα ή σε κάποιο αξεσουάρ.

Τα μαλλιά σε χαμηλή κοτσίδα

Μια αλλαγή στο χτένισμά σας είναι βασική, για να νιώσετε κι εσείς διαφορετικά. Μπορείτε να πάτε στο γραφείο με τα μαλλιά λιτά και όταν σχολάσετε να τα πιάσετε σε μια χαμηλή κοτσίδα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε ένα απλό λαστιχάκι και όχι κάποιο scrunchie, καθώς αυτά ενδείκνυνται για πρωινά looks.

Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε αυτή την όμορφη και απλή παραλλαγή κοτσίδας:

Μακιγιάζ: Οι μεγάλες αλλαγές για το βράδυ

Φροντίστε από το πρωί να έχετε βάλει στην τσάντα της δουλειάς σας το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, ώστε να είστε έτοιμες για το… σχόλασμα. Μετά τη δουλειά, θα βάψετε έντονα τα χείλη σας, θα βάλετε σκιά (με glitter αν θέλετε) και θα προσθέσετε κι άλλη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.

Τι να βάλετε στο νεσεσέρ;

Retro Matte Lipstick Ruby Woo €27

Fenty Beauty Hella Thicc Volumizing Mascara – Mascara Volume €19,95

Kiko Stardust Eyeshadow €11,99

Κεφάλαιο κοσμήματα: Σας αξίζει να είστε φανταχτερή

Μπορεί στη δουλειά να μη φοράτε κοσμήματα, όμως στη βραδινή σας έξοδο δεν γίνεται να μη λάμπετε. Έτσι, μαζί με τα καλλυντικά σας μέσα στο νεσεσέρ θα βάλετε και τα πιο αστραφτερά σας σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Γενικότερα, από τη στιγμή που ο καμβάς σας είναι μαύρος, μπορείτε να προσθέσετε όσα κοσμήματα θέλετε. Όσο πιο έντονα και ιδιαίτερα τα κοσμήματα, τόσο πιο edgy η εμφάνιση, επομένως μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε!

Οι τελευταίες αλλαγές στο αυτοκίνητο

Όταν έχετε ολοκληρώσει όλες τις παραπάνω αλλαγές, θα σας έχουν μείνει ακόμα δύο πράγματα να αλλάξετε για να ολοκληρώσετε το βραδινό σας outfit. Και αυτά είναι η τσάντα και τα παπούτσια σας, που θα τα έχετε αφήσει στο αυτοκίνητο από το πρωί. Επιλέξτε ένα ζευγάρι ψηλά μποτάκια και ένα βραδινό μικρό τσαντάκι. Έτσι, θα έχετε ολοκληρώσει το απόλυτο outfit για χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά. Καλή βόλτα!