Εκτός από τις τέσσερις γνωστές αισθήσεις γεύσεων που διαθέτουμε (γλυκό, αλμυρό, ξινό και πικρό), ορισμένοι επιστήμονες μιλούν πλέον και για μια πέμπτη γεύση, ονόματι «ουμάμι», η οποία εκπροσωπείται από το προσθετικό σε ορισμένα τρόφιμα MSG.
Εκτός από τις τέσσερις γνωστές αισθήσεις γεύσεων που διαθέτουμε (γλυκό, αλμυρό, ξινό και πικρό), ορισμένοι επιστήμονες μιλούν πλέον και για μια πέμπτη γεύση, ονόματι «ουμάμι», η οποία εκπροσωπείται από το προσθετικό σε ορισμένα τρόφιμα MSG.