Ο Ιάπωνας που ξόδεψε πάνω από 14.000 δολάρια για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο – και πρόσφατα βγήκε για πρώτη φορά έξω – γίνεται για άλλη μια φορά viral, αφού αποκάλυψε ότι ακολουθεί και μια διατροφή για σκύλους.

Ένα βίντεο που τον δείχνει να τρώει συγκέντρωσε πάνω από 500.000 προβολές στο YouTube.

«Τώρα που είμαι σκύλος, θα προσπαθήσω να τρώω σκυλοτροφή!», ανέφερε ο άντρας, ο οποίος ονομάζεται Toco, αλλά κρύβει την ταυτότητά του από συναδέλφους και φίλους για να αποφύγει τη ντροπή.

Τα πλάνα ξεκινούν με τον άνθρωπο – σκύλο να κυλιέται και να χτυπάει με τα μπροστινά πόδια του ένα άδειο μπολ με φαγητό, περιμένοντας να φάει.

Τότε ένα χέρι αγνώστου ταυτότητας μπαίνει στο κάδρο κρατώντας ένα μπολ με λιχουδιές για σκύλους και η λεζάντα γράφει: «Φαίνεται ότι θα μου δώσει λιχουδιές!».

Στη συνέχεια, ο Toco φαίνεται να καταβροχθίζει τις σκυλίσιες λιχουδιές του τόσο από το μπολ όσο και από το χέρι του άγνωστου ατόμου.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν όλα όπως φαίνονταν: Έπειτα από κάποια έρευνα, η New York Post ανακάλυψε ότι το λεγόμενο γεύμα για τα σκυλιά ήταν στην πραγματικότητα τροφή – παιχνίδι που παρασκευάζεται από μια εταιρεία που ονομάζεται Erzi.

Ο Toco μάλιστα το παραδέχεται στη λεζάντα, γράφοντας: «Όπως είμαι σίγουρος ότι έχετε παρατηρήσει η τροφή για σκύλους που χρησιμοποιήσαμε αυτή τη φορά είναι ένα ξύλινο παιχνίδι! Αν ήταν αληθινή, θα λερωνόταν».