Μια νεαρή γυναίκα έχει σκαρφιστεί απίστευτους τρόπους για να βγάλει χρήματα, αφού εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις φαντασιώσεις των αντρών και κάνει τη Jessica Rabbit, κερδίζοντας 100.000 δολάρια τον μήνα. Μάλιστα, πρόκειται να βγάλει σε δημοπρασία και την παρθενιά της.

Πιο αναλυτικά, η nypost.com αναφέρει ότι η 24χρονη Maite Sasdelli από τη Βραζιλία είναι μοντέλο και το 2021 κέρδισε το βραβείο για το «ομορφότερο αιδοίο».

Μετά από λίγο καιρό άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και ξεκίνησε να αντιγράφει την Jessica Rabbit, το σύμβολο του σεξ της ταινίας «Who Framed Roger Rabbit». Σύμφωνα με την ίδια, αγαπούσε πάντα το συγκεκριμένο φανταστικό χαρακτήρα και ήθελε να της μοιάσει.

Μάλιστα, έκτοτε υποστήριξε πως βελτιώθηκε σημαντικά η ερωτική της ζωή, γιατί όλοι της οι σύντροφοι την αντιμετωπίζουν πλέον σαν πριγκίπισσα.

Έτσι, έφτασε στο σημείο να βγάζει 100.000 δολάρια τον μήνα, ενώ προκειμένου να βγάλει περισσότερα χρήματα, αποφάσισε να κάνει ανάπλαση του παρθενικού της υμένα.

Πλέον, έχει αποκτήσει πάλι την παρθενιά της κι ας είχε ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές, ενώ τη βγάζει σε δημοπρασία για περισσότερα από 100.000 δολάρια.